i3 4160 ve RX 570 darboğaz yapar mı?

Slovin

Centipat
Öncelikle merhaba yaklaşık 10 gün sonra sistemime ekleme yapmak istiyorum fakat işlemcimle ekran kartı uyar mı bilemedim. Şu anda i3-4160 3.6GHz işlemcim var, yanına RX 570 8 GB ve 16 GB RAM alacağım. Rust, Valorant gibi oyunlar oynamak istiyorum darboğaz yapar mı? Yaparsa FPS'mi ne kadar etkiler? Ayrıca uzun vadede sıkıntı olur derseniz ileride işlemci alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende i3-6098p işlemci var sordum darboğaz yaşarmıyım diye yaşarsın alma dendi bana sende 750 ti ya da Rx 460 gibi kartlara bak istersen.

Büyük bir oranda darboğaz yapacaktır bu yüzden o sisteme RX 570 almanı tavsiye etmiyorum.

Darboğaz yapıcak. i5 4590 tarzı bir işlemci güncellemesi ile kurtulabilirsin.

Söylediğim gibi Rust ve valorant tarzı oyunlar oynayacağım sizce sıkıntı olurmu rust ve valorantta

Sizce 2. el mi almalıyım yoksa sıfırmı.
Evet alman gereken FPS'den çok daha aşağısını alırsın. Sıfırı üretilmediği için mecburen 2.el alıcaksan. Bütçen varsa yeni sistem topla daha mantıklı.

Söylediğin İ3 ile darboğaz olacaktır. En azından 4. nesil bir İ5 işlemci alman gerekiyor.

Bir adam bana İ3 4160 işlemci FX 8350 işlemciyle aynı güçte dedi doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…