Arkadaşlar bu sistem sizce nasıl olmuş? Ucuza bir şeyler yaptım ama sıkıntı var mı? Yardım ederseniz sevinirim. Bir de işlemci için ek sogutucu almam gerekir mi? (Elimde kasa var o yüzden kasa eklemedim.)
O ekran kartında strix özelliği yok diye biliyorum. MSI TF alabilirsin çok az daha katıp. Ayrıca WD Purple yerine WD Blue tavsiye ederim. SSD'ye bu bütçede gerek yok. SSD çıkarıp GTX 960'a zorla bence. İlla SSD alacağım diyorsan da 750 Ti'nin MSI TF modelini alabilirsin.
O güç kaynağını da tavsiye etmiyorum şahsen. Corsair VS 450 veya Zalman ZM500 LE alabilirsin.
Bence gayet güzel bir seçim olmuş gayet iyi performans alırsın. Ama bence diğer arkadaşımın da dediği gibi WD Purple yerine WD Cavier Blue yu tercih ederim. Bence SSD ye vereceğin parayı ekran kartına ekleyebilirsin. Güç kaynağını bilmiyorum ama aynı fiyata daha bilindik zalman cooler master gibi güç kaynakları varsa onlardan birini alabilirsin. Ve son olarak da fiyatını bilmiyorum ama Intel i3 4170 ile 4160 arasındaki tek fark 100mhzlik hız farkı eğer arasında fazla fiyat farkı varsa onu da seçebilirsin. Uzun yazdım ama aklımda olan herşeyi sana yardımcı olur diye yazayım dedim
Yardımlarınız için hepinize tesekkur ederim.Hdd olarak wd blue, ekran kartı olarak gtx750 ti bide güç kaynağı olarak adını şuan hatırlamıyorum ama 80plus 450w güç kaynağı koydum.
Bide kasa olarak hangi markaları önerirsiniz?