i3 4170 için DDR3 anakart önerisi

Rudich

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim 4x4 olmak üzere 1600MHz'lik 8 GB RAM'im var ama anakartımın RAM slotlarından bir tanesi bir süre önce bozuldu ve yeni anakart almam gerek.
Normalde aynı anakartı alacaktım ama artık stoklarda olmayan bir kart. (merak edenler için anakart modelim MSI H81M-P32l)
Ben anakarttan pek anlamadığım için sizden tavsiye istiyorum. Gerekli sistem özelliklerimi aşağıya yazım.

Sistem özellikleri:
İşlemci: Intel i3 4170.
RAM: 1600 MHz 4x4 8 GB RAM (markasını hatırlamıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:

Son 1 tane stok diyor satıcıya mesaj atıp elinde olup olmadığını sor ikinci el ürün ama temizse sıkıntı çıkarmaz kullanırsın uzun süre. Sıfırına 700 küsur lira vermeye gerek yok bence. Ürün gelir test edersin iyice kontrolleri yaparsın ondan sonra onaylarsın. Zaten 14 gün boyunca GittiGidiyor parayı satıcıya aktarmıyor iade de edersin çok rahat problem çıkarsa.

Son 1 tane stok diyor satıcıya mesaj atıp elinde olup olmadığını sor ikinci el ürün ama temizse sıkıntı çıkarmaz kullanırsın uzun süre. Sıfırına 700 küsur lira vermeye gerek yok bence.
Buna 380 vereceğine şunu alıp yanına DDR4 RAM ve AM4 soket bir işlemci satın alsın daha mantıklı. Kaç yıllık platformun anakartına 380 lira nedir yahu?

Hocam bayağı iyiymiş bu arada anakart benim bile alasım geldi diğer parçalar olmamasına rağmen fiyatıyla albeni diyor :D

Buna 380 vereceğine şunu alıp yanına DDR4 RAM ve AM4 soket bir işlemci satın alsın daha mantıklı. Kaç yıllık platformun anakartına 380 lira nedir yahu?
önerdiğin Anakart ucuz da RAM işlemci masrafını da ekle arkadaşın elinde Intel işlemci ve DDR3 RAM var ve değerlendirmek istiyor 379 lira piyasaya göre gayet iyi fiyat.

Arkadaşlar eklemeyi unutmuşum 500 TL'yi pek geçmeyecek ürün bakıyor düşük seviye bir şey yani.
Eğer bildiğiniz ürün varsa link yazabilirsiniz iyi öneri olmazsa 2. el ürün almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı