Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu açıp cevap yazamadım. Sağolsun moderatörler yüzünden.
Yazdığım sistemin siparişini verdim çünkü kafama daha çok yattı. Nedenine gelirsek 1500 tl lik PC toplama rehberindeki sistem bana çok düşük geldi örnek olarak gta 5 den verecek olrsak APU lu sistem en düşük ayarlarda 30 fps verdiği görünüyo video da ve APU ile bu sistemin karşılarştırmasını daha öncede sordum ona kimse yorum yapmadı nerdeyse RECEP BALTAŞ İ3 lü sistemin daha ileriye dönük olduğunu söyledi.
Onada burdan ulaşabilirsiniz.
1500 TL Core i3 veya 7870K ?
GPU'yu R7 370 yaparsan hoş olur.
Yorum için teşekkür ederim ancak karşılaştırmasını yaptım evet R7 370 daha iyi. Ancak güç tüketimi GTX 750Tİ 60W R7 370 ise 140 W ortalama 10 FPS daha yüksek R7 370
Ben gerek duymadım GTX 750Tİ yi seçtim bana yeticektir.
Daha önceki Konunuz'da neden A10 7870K Yerine i3 seçtiniz ki.
daha sonra ekran kartı ekleyip dual grafik yapabilirdiniz.
Zaten A10 7870K sistem yabana atılacak bir şey değil 40 fps'de gta5 oynatıyor.
Ben bir kez daha düşünün derim. ( ilerisi için.)
tabi bu sistemle'de iyi performans alırsınız ama ileride çift Çekirdekli işlemcilerde açılmayan oyunlar olacak.
i3 seçmemin nedeni RECEP BALTAŞ i3 ün daha ileriye dönük olduğunu söyledi.
GTA 5 i 30 40 FPS de oynatıyo ama en düşük ayarlarda.
Bu sistemin daha performanslı olacağını düşünüyorum.
Deneyip Görücez
@Bnymn bence bekle biraz 3-4 aya AMD'nin yeni Zen mimarili apuları çıkacak.
Tavsiyen için sağol ancak bekleyemem zaten bu sistem beni 3 4 sene götürür öyle çop oynayan birisi değilim zaten yaş olmuş 23
3 4 sene sonra da oyun oynamam muhtemelen
@A. Akyl @Game Man Bakın konusunu bile açmışlar
AMD A10-7850K İle R7 250 Crossfire yapmak mı GTX750 Ti takmak mı?
Bu da dual graphicsle eşit performans veren r7 265le 750ti'ın karşılaştırması;
Bakın bakalım gençler 750ti'nız esamesi okunuyor mu? Ben eşit performans verir dedim ama yanlış söylemişim dual graphicsli sistem 750ti'lı sistemi bariz şekilde geçiyor. Hala gülüyor musun kardeşim?
İyi demişsin kardeşim ama ben 1500 tl bütçeli bir PC alıcam senin dediğin sistem 2000 tl ye geliyo neredeyse.
Dual graphicsli sistem e R7 250 2000 tl oluyo evet bu şekilde daha yüksek performans ancak dediğim gibi bütçemi aşıyo