i3 4170 ve 750 Ti sistemde anlık FPS düşmesi

ayberk karabey

Hectopat
Daha fazla  
  • Intel i3 4170 3.7 GHz CPU
  • MSI GTX 750-Tİ Twin frozr 2 GB 128 bit
  • Kingston 4GB 1333MHz RAM
  • MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart
Arkadaşlar benim 8 GB 1600 MHz RAM'im yaklaşık 4 ay önce yandı kullanılamaz hale geldi. Maddi durumumdan dolayı ben de daha düşük bir RAM tercih etmek durumunda kaldım fakat bilgisayarımda mükemmel bir performans sıkıntısı yaşıyorum. Oyunlarda sağlam FPS droplar alıyorum örneğin Rainbow Six Siege oynarken 80 olan FPS birden 25 oluyor ve bir takılma yaşıyorum. Kaliteyi düşürsem de en lowa alsam da bu dropları yaşıyorum oyunların içerisinde.

Ayrıca bu donmaları takılmaları genel olarak bilgisayarda da yaşıyorum bu da beni rahatsız ediyor bilgisayarım hiç akıcı gelmiyor.

Tam olarak sorunum hakkında bilgisi olan arkadaşlarım ve abilerimden değerli görüşlerini bekliyorum.

Öneriniz varsa bilgisayarımı baştan sona sıfırlayıp yeniden bir kurulum yapabiliriz tavsiye ettiiğiniz uygulamalar vs. dahilinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'a gereğinden fazla yük binerse senin yaşadığın gibi anlık droplar oluşabiliyor.Arkadaşından falan 8 GB RAM dene aynı sıkıntıyı yine yaşıyorsan sorun diskte olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı