i3 4170 ve GTX 1050 Ti PUBG FPS Düşmeleri

soykan1234

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Sistemim:
  • Intel Core i3 4170 3.7 GHz
  • MSI GTX 1050Ti
  • Kingston Hyperx 1600 MHz GB RAM
  • 1TB HDD 7200 Rpm
  • 500W 80+ PSU
Arkadaşlar internette donanım arşivinin Xeon işlemci ve RX 580 ikilisinin test videosunda GPU kullanımı sürekli %100'de iken benim sistemim çok ani FPS dropları yiyor.
Şöyle ifade edeyim; GPU kullanımı %50-70 arası değişiyor ve bir anda %5-10 civarına düşüyor, ortalama FPS olarak 30-50 arası alıyorum ve internette benim sistemimin benzeri olan herkes sabit olarak 50-60 alıyor ve FPS drop çok az alıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun işlemci darboğazı. İşlemci yükselt yada DDR4'e geçiş yap. Aynı sistemi bende kullandım.

öncelikle RAM GB'ı tam belirtmemişsin. 1x8GB yani single ise drop yiyebilirsin single yada quad channel geçmeni öneririm. ve arkadaşımızın dediği gibi o işlemci biraz darboğaz yapabilir.

öncelikle RAM GB'ı tam belirtmemişsin. 1x8GB yani single ise drop yiyebilirsin single yada quad channel geçmeni öneririm. ve arkadaşımızın dediği gibi o işlemci biraz darboğaz yapabilir.
Single 1x8 fakat tabiki drop anlıyabilirim , çok aşırı düşmeler 10 15 saniye aralıklarla oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…