İ3 4170 ve GTX750 Ti Tabanlı Sistem Toplama

Spinouss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar daha önceden maksimum 1700 liraya sistem önerisi istemiştim orada sağ olsun bazı arkadaşlar bana çok yardımcı oldu bir arkadaşla sistemi derledik topladık son 1792 TL'ya bu işi bitirdik. Son kez size sorayım dedim.

-Sistem ortalama her oyunu high'ta açabilecek kapasitede mi ?
-Uyumsuz veya eksik parçalar var mı ?
-Daha uygun bir kasa seçilebilir mi ?
-Kısaca fikrinizi merak ediyorum.

Bence Kasa ve psuya fazla para vermişsin. Hele ki 1800 liralık bir sistemde zaten 600watt a ihtiyacın yok ben söyle bir sistem önereceğim takdiri sana kalmış. İstersen 4 gb ram alıp sonra eklersin ister direk alırsın anakarttan kısabilirsin sana kalmış birşey.

Öncelikle ben Spinouss,2 kere konu açtım diye ceza yedim ve yeni hesap açtım acildi cezanın bitmesini bekleyemezdim kusura bakmayın.

Hocam şimdi ben dediğim gibi sistemlerden fazla anlayan insan değilim size kendi dilimden sorular sormak istiyorum ;

Sizin topladığınız sistemle benim topladığım sistem arasındaki performans farkı nedir ? kaç fps mesela hocam

Benim topladığım sistemde psuyu ve kasayı sizin seçtiklerinizle denesem problem çıkar mı ?

Biraz daha fiyat artırarak alabileceğin bu sistem seni çoğu oyunda tatmin edebilecek bir sistemdir. Ancak yine de oyun anlamında bu sistemin giriş seviyesi bir sistem olduğu unutulmamalıdır.

İşlemciyi de i3 4160.
Hocam sinerjide 4170 daha ucuz

Hocam benim topladığım sistemde sadece ekran kartı farkı var. Bu da direk fpsye etkidir. Ben size direk şu kadar fps artar dersem yanlış olur ama gta5 testlerinden bir karşılaştırma yapabilirsiniz. Tahminimde 10-15 fps rahat fark vardır. Bir de anakartı değiştirdim çünkü sizin seçtiğinizin ön usb 3.0 desteği yok yani arada 15 20 lira fark var zaten. Kasa konusuna gelirsek o sizin görsel zevkinize kalmış bişey ben sistem önerirken sadece fp olması için ideal ucuz bir kasa koyuyorum. Dilerseniz Kasa ve psuyu ayrıda alabilirsiniz. Ama xigmatek almayın denilecek bir marka değil şahsi düşüncem, mükemmel bir malzeme kalitesi olmasa da memnun etmeye yetecek kalitede bir marka verdiğin fiyat doğrultusunda.

Hocam bu sistem beni kaç yıl götürür 4 yıl yeni nesil oyunları highta açabilir miyim ? ve de benim topladığım sistemden tek farkı fps farkı mı ?

Ayrıca donanımlar vatan bilgisayarda baya tuzlu,sinerji hazır toplayıp getirebilir mi güvenilir mi orasını da hiç bilmiyorum.

Hocam orta seviye bir ekran kartı ile 4 sene sonra çıkacak oyunu highta açmayı düşünmek biraz toz pembe olur. Tabi bilemeyiz açıcağı oyunda olabilir. Ara sıra upgrade yapabilirsin bence sisteme. sinerji toplayıp kargoluyo ama 25 lira gibi bir ücreti var diye biliyorum. Sadece ekran kartını montajlamadan yollarlar genel olarak bu her yer için mantıklı ve geçerli olandır. Anakart ve ekran kartının durumu açısından. Onu da çok kolaylıkla takabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…