Ben bu sistemi after effects kısa jenerikler ve cinema4d kısa jenerikler icin topladım. Yani kısa süreli render alacağım. Bu fiyata en uygunu buydu bence. Sizce nasıl?
Monitör dahil değil.
Sadece kasaya 2 bin tl bütcem var.Amd tercihim değil.
İlk önce şunu belirteyim bu sistem "oyun için değil sadece max 1 dk lık 3d ve 2d jenerikler için"Bütcem 2500tl mönitörle birlikte.Şu sistem daha iyi gibi
Diyorsin diyorsun berbat sistem senin önerdiğin işlemci ile i3 7100 arasında cok performans farkı yok.takmışssın r3 1300x'e.Kardeşim ben oyun oynamayacağım.Bana fazlasıyla yeter o sistem.Senin icin mukemmel olmasi icin 5 bintl ye sistem toplanak lazim.Bu sistem 2500tl mönitör dahil.Gayette iyi performans alırım.
Sen render yapacağım diyorsun. İşlemciler arasında devasa fark var. Ama bu kadar biliyorsun ve bize cahil deyip bir de azarlıyorsun. O zaman niye soruyorsun? Sen buraya ego tatmini için geldiysen yanlış yerdesin. Kendine forum diyen diğer bozuntulura gidebilirsin. Burası ego kasma yeri değil.
Diyorsin diyorsun berbat sistem senin önerdiğin işlemci ile i3 7100 arasında cok performans farkı yok.takmışssın r3 1300x'e.Kardeşim ben oyun oynamayacağım.Bana fazlasıyla yeter o sistem.Senin icin mukemmel olmasi icin 5 bintl ye sistem toplanak lazim.Bu sistem 2500tl mönitör dahil.Gayette iyi performans alırım.