TRickboy Megapat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 945 Çözümler 3 Yer Çamlıca Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vardiya Zabiti 21 Haziran 2015 #11 SW modelinde 2 tane fan ve mavi led bulunuyor onu alın.
O ozor06 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2015 Mesajlar 221 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #12 İşlemciyi takmadan H81m-p33 ile bios güncelleyebilir miyim? Sanırım güncel bios lazım işlemciyi tanıması için.
İşlemciyi takmadan H81m-p33 ile bios güncelleyebilir miyim? Sanırım güncel bios lazım işlemciyi tanıması için.
TRickboy Megapat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 945 Çözümler 3 Yer Çamlıca Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vardiya Zabiti 21 Haziran 2015 #13 Dostum benim bildigim öyle bir şey yok.
Burak GÖK Hectopat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 43 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2015 #14 ozor06 dedi: İşlemciyi takmadan H81m-p33 ile bios güncelleyebilir miyim? Sanırım güncel bios lazım işlemciyi tanıması için. Genişletmek için tıkla... Eski bir işlemci ile sistemi çalıştırıp bios guncellemen lazım. Yoksa başka yolu yok gibi. Tabi H97 Chipset anakart almak disinda.
ozor06 dedi: İşlemciyi takmadan H81m-p33 ile bios güncelleyebilir miyim? Sanırım güncel bios lazım işlemciyi tanıması için. Genişletmek için tıkla... Eski bir işlemci ile sistemi çalıştırıp bios guncellemen lazım. Yoksa başka yolu yok gibi. Tabi H97 Chipset anakart almak disinda.
TRickboy Megapat Katılım 12 Mart 2014 Mesajlar 945 Çözümler 3 Yer Çamlıca Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Vardiya Zabiti 21 Haziran 2015 #15 Burak GÖK dedi: Eski bir işlemci ile sistemi çalıştırıp bios guncellemen lazım. Yoksa başka yolu yok gibi. Tabi H97 Chipset anakart almak disinda. Genişletmek için tıkla... Beni de bilgilendirdigin için sagol.
Burak GÖK dedi: Eski bir işlemci ile sistemi çalıştırıp bios guncellemen lazım. Yoksa başka yolu yok gibi. Tabi H97 Chipset anakart almak disinda. Genişletmek için tıkla... Beni de bilgilendirdigin için sagol.
O ozor06 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2015 Mesajlar 221 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2015 #16 Burak GÖK dedi: Eski bir işlemci ile sistemi çalıştırıp bios guncellemen lazım. Yoksa başka yolu yok gibi. Tabi H97 Chipset anakart almak disinda. Genişletmek için tıkla... Bios güncel olarak gelme şansı var mı?
Burak GÖK dedi: Eski bir işlemci ile sistemi çalıştırıp bios guncellemen lazım. Yoksa başka yolu yok gibi. Tabi H97 Chipset anakart almak disinda. Genişletmek için tıkla... Bios güncel olarak gelme şansı var mı?