i3-4310 ve GTX 750 Ti sisteme overclock yapılır mı?

mrgainnopain

Kilopat
Daha fazla  
İşlemci: Intel i3-4130 3.40GHz
Ekran kartı: GeForce 750 Ti
Anakart: Gigabyte H81M-S1
2 adet 4 GB 1333 MHz RAM

Bu sisteme overclock yapmak istiyorum. Yapılabilir mi? (Bilgisayarcıya götürüp termal macun sürdüreceğim zaten, aradan çıkarmak için soruyorum.)

Olduğu gibi kullanmanı tavsiye ederim. FPS istiyorsan oyunlarda çözünürlük ya da ayar düşürebilirsin. OC yaparsan ekran kartına 3-5 FPS artar ona da değmez.

Islemciniz OC desteklemiyor maalesef.

Olduğu gibi kullanmanı tavsiye ederim. FPS istiyorsan oyunlarda çözünürlük ya da ayar düşürebilirsin. OC yaparsan ekran kartına 3-5 FPS artar ona da değmez.
Benim sorunum ekran kartıyla değil aslında. İşlemciyle sorunum, şu aralar 70 in üzerinde görüyorum derecesini bu sebeple termal macun süreceğim zaten. Overclock yapılamıyor sanırım işlemcime.

Peki ekran kartına overclock yaptırmak mantıksız mı? Hitman 2 oynarken arada 60 fpsten 50-45 fpslere düşüyor ama işlemcimden olduğunu düşünüyorum. İyi bir işlemci değil zaten.

Peki ekran kartına overclock yaptırmak mantıksız mı? Hitman 2 oynarken arada 60 fpsten 50-45 fpslere düşüyor ama işlemcimden olduğunu düşünüyorum. İyi bir işlemci değil zaten.
Kalabalık ayarlarını düşürürsen (eğer varsa öyle bir ayar) CPU kullanımı düşer. Arka planda bir şeylerin çalışmadığından da emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…