i3 4500U CS:GO Düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

CGTYKSY55

Kilopat
Öncelikle sistemim;
Intel Core i3-4500U 1.70 GHz 3 MB cache.
NVIDIA GeForce 820M 2 GB.
2x4 GB 1600 MHz CL11 RAM.

Daha 1 saat öncesine kadar 120 FPS oynarken, haritaya giremeden FPS 10'a kadar düşüyor.
Lobiye girdiğim an oyun kitleniyor.
(Sistemim gayet yeterli bazen 200 FPS gördüğüm oluyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım 90 derece üstü, işlemci 75 derece üstü görüyor. Ancak benim anlamadığım neden daha önce sorun çıkarmadı da şimdi çıkarıyor? Ayrıca diğer oyunlarda sorun yok.
(Laptop 5 yıllık olduğu için gayet doğal diye düşünüyorum.)

Ekran kartım 90 derece üstü, işlemci 75 derece üstü görüyor. Ancak benim anlamadığım neden daha önce sorun çıkarmadı da şimdi çıkarıyor?

Evet 90 derece çok sıcak ve tehlikeli derhal termal macun yeniletip fanları temizletin. Teknoloji şans işi hocam belki de başka bir sorunu vardır bana göre sıcaklık.

Laptop kullanıyorum acer marka içini açmak çok sıkıntılı 1 saat sürüyor. Fanlar temiz içini açalı 2 ay olmadı RAM takviyesi yapmıştım. 5 yıldır 90 derece üstünde kullanıyorum. Yarın açıksa bilgisayarcıya götüreceğim termal macun için.
1602954973058.png

Başka bir oyunda AfterBurner değerleri bu şekilde.
Başka bir hesap açıp onunla girdim ve normalde 70 FPS aldığım haritada 200 FPS alıyordum.
Başlatma seçenekleri aynı. Hatta ana hesabımda "Config" sıfırlamama rağmen hala 10 FPS.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı