i3 5005U sistem donuyor

emredilek92

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımdaki aşırı donma ve kasmayı bir türlü çözemedim Windows'un her sürümünü yükledim neredeyse ama bilgisayar merhaba derken bile donuyor, driverları yüklüyorum olmuyor. Yüklemeyim öylece bekliyorum olmuyor açılma süresi en az 10 dk ne yaparsam yapayaım sürüm fark etmeksizin aynı şeyi yapıyor. BIOS'ta mı sıkıntı var donanımsal mı yoksa sürümlerim mi hatalı formatı mı yanlış atıyorum, bilmiyorum. Bilgisayar; i3 5005U ve 8 GB RAM var yardımlarınzı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarımdaki aşırı donma ve kasmayı bir türlü çözemedim Windows'un her sürümünü yükledim neredeyse ama bilgisayar merhaba derken bile donuyor, driverları yüklüyorum olmuyor. Yüklemeyim öylece bekliyorum olmuyor açılma süresi en az 10 dk ne yaparsam yapayaım sürüm fark etmeksizin aynı şeyi yapıyor. BIOS'ta mı sıkıntı var donanımsal mı yoksa sürümlerim mi hatalı formatı mı yanlış atıyorum, bilmiyorum. Bilgisayar; i3 5005U ve 8 GB RAM var yardımlarınzı bekliyorum.

Kasayı açın iyice temizleyin.
Termal macunu değiştirin.
Format atın.
Driverları kurun.
Düzelir diye düşünüyorum.

HDD'yi defrag etmenizi öneriyorum. Muhtemelen sorun çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı