freddurst Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2024
MeNeverLearm Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #2 freddurst dedi: FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Genişletmek için tıkla... Hocam Sanmıyorum
freddurst dedi: FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Genişletmek için tıkla... Hocam Sanmıyorum
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 5 Eylül 2024 #3 freddurst dedi: FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Genişletmek için tıkla... maalesef çok çok zor hocam.
freddurst dedi: FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Genişletmek için tıkla... maalesef çok çok zor hocam.
Terreterra Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #4 freddurst dedi: FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın Celeron işlemcili dandik bilgisayarı bile FM22'yi açıyordu. Seninkinin hayli hayli açacağını düşünüyorum.
freddurst dedi: FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın Celeron işlemcili dandik bilgisayarı bile FM22'yi açıyordu. Seninkinin hayli hayli açacağını düşünüyorum.
MeNeverLearm Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #5 freddurst dedi: FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Genişletmek için tıkla... Min sistem gereksinimlerine göre sorun yok ama çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum
freddurst dedi: FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Genişletmek için tıkla... Min sistem gereksinimlerine göre sorun yok ama çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum
Terreterra Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #6 freddurst dedi: FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Genişletmek için tıkla... Diğerlerinin dediğine bakma dostum. Sen hine de indir, dene. Ayrıca pek bir şey de kaybetmezsin. Sonuçta kapladığı alan fazla değil.
freddurst dedi: FM24 ücretsiz olacak biliyorsunuz. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. 8 GB RAM. i3 5005U. Genişletmek için tıkla... Diğerlerinin dediğine bakma dostum. Sen hine de indir, dene. Ayrıca pek bir şey de kaybetmezsin. Sonuçta kapladığı alan fazla değil.
freddurst Decapat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #7 MeNeverLearm dedi: Min sistem gereksinimlerine göre sorun yok ama çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... sağlıklı derken ne demek istiyorsunuz? Çökme ihtimali va mı bilgisayarın? Terreterra dedi: Arkadaşımın Celeron işlemcili dandik bilgisayarı bile FM22'yi açıyordu. Seninkinin hayli hayli açacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... fm23 sorunsuz oynadım. Fm24'ü bilmiyorum ama hiç oynamadığım için.
MeNeverLearm dedi: Min sistem gereksinimlerine göre sorun yok ama çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... sağlıklı derken ne demek istiyorsunuz? Çökme ihtimali va mı bilgisayarın? Terreterra dedi: Arkadaşımın Celeron işlemcili dandik bilgisayarı bile FM22'yi açıyordu. Seninkinin hayli hayli açacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... fm23 sorunsuz oynadım. Fm24'ü bilmiyorum ama hiç oynamadığım için.