i3 5005U sistem Rainbow Six Siege kaldırır mı?

İBRAHİM166556

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde abimin Laptopundan oynarım. Fakat abim gidince eski laptopum kalıyor. Bu Laptop kaldırır mı?
İ3 5005u
4 GB RAM
İntel HD 5500
Windows 10

Öncelikle merhaba;
Size Google'dan bulduğum bilgileri paylaşayım;

• İşletim sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64 Bit versions required)
  • İşlemci: Intel Core i3 560 @ 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 945 @ 3.0 GHz.
  • Bellek: 6 GB RAM.
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 compliant with 1GB of VRAM)
  • Ağ: Genişbant internet bağlantısı.

Söylediğinize göre kaldırmakta. . İyi oyunlar. Ben oynayamıyorum benim yerime de kazanın.

Kaldırmaktan kastın en düşük ayarlarda 15 FPS oynamaksa, kaldırır.

Kaldırmaktan kastın en düşük ayarlarda 15 FPS oynamaksa, kaldırır.

En azından açabiliyor oyunu. Ve siz oyunu 15 FPS oynuyorsanız bilemem. Ben bilgilere göre konuşuyorum. Oyunu hayatımda hiç oynamadım.

En azından açabiliyor oyunu. Ve siz oyunu 15 FPS oynuyorsanız bilemem. Ben bilgilere göre konuşuyorum. Oyunu hayatımda hiç oynamadım.
Benim 15 FPS oynadığımı nereden çıkardın ? 15 Fps kaldırmak oluyorsa kaldırır yazdım sadece.
En iyisi arkadaş indirip test etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…