i3 5010 bilgisayarın kaldırabileceği oyunlar

axoqltl

Femtopat
Yer
Anime Universe
Daha fazla  
i3 5010 2.1GHz 4 GB RAM olan bir laptopum var hangi oyunları kaldırır?
not: ekran kartı ve islemci aynı

Son düzenleme:
Ekran kartını da belirtirsen Killua, yardımcı olabiliriz. Oyunlar sadece işlemci ve ramle çalışmıyor. Harici bir ekran kartın yoksa dahili kartına uygun bir şeylere bakarız.

Merhaba,

"Smart Game Booster" adında bir program var, oyun oynayanlar için özel olarak geliştirilmiş bir bilgisayar hızlandırma yazılım olarak biliniyor. Bu programı indirmenizi öneririm, program üzerinde bilgisayarınızın hangi oyunları çalıştıracağı gösteriliyor. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilemiyorum ama YouTube üzerinden programın videolarını inceleyebilir, istek üzerine indirebilirsiniz.

Ekran kartını da belirtirsen killua, yardımcı olabiliriz. oyunlar sadece işlemci ve RAM'le çalışmıyor. Harici bir ekran kartın yoksa dahili kartına uygun bir şeylere bakarız.

Harici ekran kartım yok dahili ekran kartına Intel HD Graphics 5500.

İşlemci içerisinde bulunan APU HD 5500 1 GB bir ekran kartı. Oynayabileceğin oyunlar GTA san. GTA vc. Tarzı oyunları kasma donma olmadan oynarsın.

Herhangi bir uygulama indirmeyin, bilgisayarınız hızlanmayacak. Intel HD Graphics ile hayal ettiğin oyunları oynamayacaksın bu yüzden heves etme. Oynamaya çalışacağın çoğu oyunu 720p çözünürlükte bile oynayamazsın. 800x600 tavsiye edebileceğim maksimum çözünürlük. İşlemcin i3-5010U ve bu işlemci APU değil, sistem tarafından RAM kullanılarak paylaşılan bir belleği var ve inan bu bellek hiç bir şey ifade etmiyor. Sistem istediği zaman RAM'den grafik işlemek için bellek kullanır. Intel HD Graphics 5500 bir ekran kartı (GPU) ya da APU değil, işlemcinin içindeki grafik birimidir. Oynayabileceğin oyunları ancak YouTube'da "i3-5010U 4GB RAM game tests" tarzı aramalar yaparak istediğine ulaşabilirsin sadece. i3-5010U'ya sahip olup da HD Graphics üzerinden oyun oynayan birileri varsa yardımcı olsunlar. Kendim eskiden Celeron 1000M Intel HD Graphics bir laptop kullanıp oyunlar oynamıştım, 2012'den önce çıkmış oyunları ve indie yapımları daha çok oynardım. Düzenleme: Lütfen dizüstü bilgisayarlar hakkında yardım isterken bilgisayarın modelini belirtin.

Hocam Cs 1.6 oynarsın, bir de düşük ayarda 20-30 fps ile(oyunun kendi uyguladığı ayarlar iyi oluyor) Ets 2'ye şans verilebilir. Onun dışında işte Gta Sa falan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…