i3 530 sistem Minecraft için yeterli mi?

O sizin sorununuz derken? Oyun bana gelinde ekran kartı başkalarına gelince işlemci mi oluyor?
İlla size GPU kullanımı mı atmam lazım? Evet sorun sizde. Oyun bende GPU kullanmıyor ısınmıyor CPU kullanımı ve RAM kullanımı var.

Hocam neyi tartışıyorsunuz?
Konu sahibi cevabını aldı zaten, yaşınızı bilmiyorum ama ciddi ciddi çocuk gibi Minecraft gpu-cpu kullanıyor mevzusu tartışıyorsunuz.

Bu saatte güldürdüğünüz için sağ olun.
Sizde sağolun. Siz de güldürdünüz.

Hocam neyi tartışıyorsunuz?
Konu sahibi cevabını aldı zaten, yaşınızı bilmiyorum ama ciddi ciddi çocuk gibi Minecraft gpu-cpu kullanıyor mevzusu tartışıyorsunuz.
Arkadaşın yanlış bilgi verdiğini düşünüyorum. Boş yere tartışmaya bende hevesli değilim.

Minecraft oynarken işlemcim diğer oyunlara kıyasla aşırı azdı. Shader vs. kullanmıyorum.
Az olmasının sebebi oyunun senin işlemcine göre hafif kalması. Büyük ihtimalle ekran kartı kullanımı da azdı.

Nedeni 144 hz olması. 144 fps altı kasıyo gibi gelir. 60 hz monitöre geçsen 1-2 gün çok kasıyor gibi gelir sonra alışırsın kasmıyor gibi gelir
Evet bundan kaynaklı. 144 FPS'den sonrası zaten sadece sayı hissedebildiğim maksimum 144 FPS.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…