OC ile RTX 2080'le bile oyun oynatabiliyor evet. Ama ağlayarak yapıyor bunu o işlemci. Gerçi Xeon x3440 alan birisi gidip de RTX 2080 almaz herhalde120-150 TL arası bir bütçeyle işlemcinizi Xeon X3440 ile değiştirerek neredeyse her grafik kartını (OC ile 2080'e kadar) destekleyebilen bir sisteminiz olabilir. Ben bunu yaptım ve çok memnunum.
OC ile RTX 2080'le bile oyun oynatabiliyor evet. Ama ağlayarak yapıyor bunu o işlemci. Gerçi Xeon X3440 alan birisi gidip de RTX 2080 almaz herhalde.
Hiçbir şey. Mümkünse bir an önce satıp, gerekirse para biriktirip yeni bir sistem toplardım.Peki ne önerirsiniz bu siteme.
Evet Diana Hanım, bütçem uygun olmadığı için RTX alamıyorum. Mevcut sistemine göre arkadaşımıza uygun yollu öneride bulunuyoruz, kendinizi çok zeki sanıp alaycı bir ifade takınıyorsunuz. Çok komik gerçekten.OC ile RTX 2080'le bile oyun oynatabiliyor evet. Ama ağlayarak yapıyor bunu o işlemci. Gerçi Xeon x3440 alan birisi gidip de RTX 2080 almaz herhalde.
Hanım'a gerek yoktu ama neyseEvet Diana Hanım, bütçem uygun olmadığı için RTX alamıyorum. Mevcut sistemine göre arkadaşımıza uygun yollu öneride bulunuyoruz, kendinizi çok zeki sanıp alaycı bir ifade takınıyorsunuz. Çok komik gerçekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.