i3 540 ekran kartı önerisi

MustafaSERT

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Anakartım Foxconn H55MXV ve işlemcim i3 540 3.6GHz.
Ben bu sisteme 8 GB RAM ve bir ekran kartı takviyesi yapmak istiyorum.
Bu durumda alabileceğim, tam kapasiteli kullanabileceğim herhangi bir birim tarafından.
Birbirine frenleme yapmayacağı ekran kartı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane i7-870 almazsan kullanabileceğin ekran kartı en fazla HD4850 veya 9800GT olur. Eğer dediğim işlemciyi alırsan o zaman RAM yükseltmek de mantıklı olur ekran kartı olarak RX460 bakabilirsin.

Bir tane i7-870 almazsan kullanabileceğin ekran kartı en fazla HD4850 veya 9800GT olur. Eğer dediğim işlemciyi alırsan o zaman RAM yükseltmek de mantıklı olur ekran kartı olarak RX460 bakabilirsin.

Mantikli ama onu yaptiktan sonra pek anlami kalmaz, bence laptopu sat yeni bir PC topla derim.

farklı gruplardan da tavsiye alıyorum . Orada ki arkadaşlar çoğunlukla gtx 750 ti veya r7 240 öneriyorlar. bu ikisine ne dersiniz ?
Mantikli ama onu yaptiktan sonra pek anlami kalmaz, bence laptopu sat yeni bir PC topla derim.
Şu şartlarda yeni sitem toplamak istemiyorum çünkü okuduğum bölüm gereği laptop alacağım. Benim istediğim orta düzeyli çevrimiçi oyunlarda ve diğer oyunlarda tatmin edici performans vermesi. hangi blogtu hatırlamıyorum mesela core duo2 ye gtx 960 kullanmışlardı ve hatrı sayılır iyileşme oldu. Benim işlemciye bu nasıl gider veya bir ekran kartı tavsiyeniz var mı ?

GTX 960 o işlemciye önermem ama GT740 iyi gidebilir o bilgisayar için giriş segmenti çoğu oyunu (AAA hariç)lowda 30fps oynatabilen bir kart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…