i3 540, GT 1030'a darboğaz yapar mı?

Canelium

Kilopat
Daha fazla  
Yetkililer ve forumdaki diğer arkadaşlar maalesef ki benim işlemcim Intel Core i3 540 ve ben GT 1030 ekran kartı almak istiyorum, peki sizce darboğaz yapar mı?

Tam olarak sistemim:
  • Intel Core i3 540 İşlemci
  • Asus P7H55-M/USB3 Anakart
  • 4 GB RAM
Şu anlık ekran kartım yok yani tümleşik, eğer alırsam GT 1030 olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Multiplayer oyunlarda problem çıkartacaktır. Single oyunlarda idare eder. i5 bir modele geçiş yapmak mantıklı olacaktır.

Multiplayer oyunlarda problem çıkartacaktır. Single oyunlarda idare eder. i5 bir modele geçiş yapmak mantıklı olacaktır.

Zaten ilk ekran kartını alacağım daha sonrasında ise işlemciyi geliştireceğim, peki mesela Fortnite gibi ortalama multiplayer oyunlarda sıkıntı çıkarır mı? Son olarak sizce İntel İ5'e mi geçmeliyim yoksa fiyat-performans açısından AMD Ryzen'a mı geçmeliyim?

Sakın GT 1030 alma. Hem Kriz Hem de GTX 750 Ti Daha verimli ve daha ucuz.;)

Zaten şu kriz işi bitirdi, birkaç yıl önce bu ekran kartını 300 TL'ye bula biliyorduk hatta 2000 TL'ye bilgisayar toplardık, ama şuan kriz var ve ekran kartının fiyatı 680 TL civarı, ama diğer arkadaşın dediği gibi hem kart güncel değil hemde ben en son baktığımda bu karttan pahalıya satıyorlardı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı