Hocam dalga mı geçiyorsunuz benimle? Bizzat 3 ay kullandım diyorum. 10 sene boyunca da i3-540 bir sistem kullandım benden iyi mi bileceksiniz? GTA5 oynarken GPU %30u geçmiyordu. Nereye olmaz, nereye ufaktan olur? Az bir darboğaz, aynen. :d
Önerilenlerin hepsi darboğaz yapacaktır bilginize. Bende de aynı işlemci vardı RX550 almıştım, darboğaz vardı. O işlemcinin besleyebileceği pek bir kart yok günümüzde.
Hocam dalga mı geçiyorsunuz benimle? Bizzat 3 ay kullandım diyorum. 10 sene boyunca da i3-540 bir sistem kullandım benden iyi mi bileceksiniz? GTA 5 oynarken GPU %30u geçmiyordu. Nereye olmaz, nereye ufaktan olur? Az bir darboğaz, aynen. :d
Yani ne alırsanız alın performansı tatmin etmeyecek bilginiz olsun. Valorant tarzı oyunları akıcı şekilde oynarsınız sadece. O işlemci için sınır 128bit RX550.
Her şeyi denedim, donanım konusunda da tecrübeli birisiyim zaten neyin nasıl çözüleceğini bilirim. 1080p de oluru yok GTX750TI'ın. Çoğu oyunda ortalama %30luk bir kayıp var. Fortnite denediğimde %40GPU kullanıyordu. RX550 almadan önce 750TI denemiştim 2. elde.