AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar i3 540 DH55TC anakart OC yapılabilir mi? Yapılıyorsada nasıl olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 31 Ekim 2020 #2 Çarpan kilidi kapalı olduğu için BCLK harici bir yöntem ile OC yapamazsınız. BCLK da tavsiye etmiyorum.
Çarpan kilidi kapalı olduğu için BCLK harici bir yöntem ile OC yapamazsınız. BCLK da tavsiye etmiyorum.
İbrahim Gürel Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 31 Ekim 2020 #3 Yapılmaz. Yapılsa da faydası olmaz, olamaz.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 31 Ekim 2020 #4 Stok soğutu varsa fazla bişey beklemeyin. Soğutucu da almayın işlemci parasına denk gelir nerdeyse yapsanda eşeğe altın semer bağlasan gene eşek bişey fark etmez. Bence elinden çıkartmaya bak. Birkaç nesil üste geç.
Stok soğutu varsa fazla bişey beklemeyin. Soğutucu da almayın işlemci parasına denk gelir nerdeyse yapsanda eşeğe altın semer bağlasan gene eşek bişey fark etmez. Bence elinden çıkartmaya bak. Birkaç nesil üste geç.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #5 Çarpan kilidi açık değil yapamazsınız. Sonunda K ibaresi olması lazım.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 31 Ekim 2020 #6 Normalde benim bildiğim bütün ilk nesil Core i işlemciler unlocked. Ancak silikon kalitesi çok düşük ilk i3'lerde ve anakartları berbat. O yüzden önermiyorum. Yapsanız bile öyle ahım şahım performans artmaz. Gereksiz yani.
Normalde benim bildiğim bütün ilk nesil Core i işlemciler unlocked. Ancak silikon kalitesi çok düşük ilk i3'lerde ve anakartları berbat. O yüzden önermiyorum. Yapsanız bile öyle ahım şahım performans artmaz. Gereksiz yani.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 31 Ekim 2020 #7 Samotne Ciasteczka dedi: Normalde benim bildiğim bütün ilk nesil Core i işlemciler unlocked. Ancak silikon kalitesi çok düşük ilk i3'lerde ve anakartları berbat. O yüzden önermiyorum. Yapsanız bile öyle ahım şahım performans artmaz. Gereksiz yani. Genişletmek için tıkla... i3 540'ta çarpan kilidi kapalıymış, diğer işlemciler konusunda bir fikrim yok. Overclockers Forum Intel Core i3 540 Overclock Hello everyone! Can I overclock Intel Core i3 540 from 3.07 GHz to 4.00 GHz and how??? Many thanks! forums.tomshardware.com
Samotne Ciasteczka dedi: Normalde benim bildiğim bütün ilk nesil Core i işlemciler unlocked. Ancak silikon kalitesi çok düşük ilk i3'lerde ve anakartları berbat. O yüzden önermiyorum. Yapsanız bile öyle ahım şahım performans artmaz. Gereksiz yani. Genişletmek için tıkla... i3 540'ta çarpan kilidi kapalıymış, diğer işlemciler konusunda bir fikrim yok. Overclockers Forum Intel Core i3 540 Overclock Hello everyone! Can I overclock Intel Core i3 540 from 3.07 GHz to 4.00 GHz and how??? Many thanks! forums.tomshardware.com
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 31 Ekim 2020 #8 GreatestOfAlltimes dedi: i3 540'ta çarpan kilidi kapalıymış, diğer işlemciler konusunda bir fikrim yok. Overclockers Forum Intel Core i3 540 Overclock Hello everyone! Can I overclock Intel Core i3 540 from 3.07 GHz to 4.00 GHz and how??? Many thanks! forums.tomshardware.com Genişletmek için tıkla... İlginç, ben de bazı forumlarda açık diye okumuştum. Çünkü mesela ilk nesil i7'lerin çoğunda overclock yapılabiliyor.
GreatestOfAlltimes dedi: i3 540'ta çarpan kilidi kapalıymış, diğer işlemciler konusunda bir fikrim yok. Overclockers Forum Intel Core i3 540 Overclock Hello everyone! Can I overclock Intel Core i3 540 from 3.07 GHz to 4.00 GHz and how??? Many thanks! forums.tomshardware.com Genişletmek için tıkla... İlginç, ben de bazı forumlarda açık diye okumuştum. Çünkü mesela ilk nesil i7'lerin çoğunda overclock yapılabiliyor.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 31 Ekim 2020 #9 Samotne Ciasteczka dedi: İlginç, ben de bazı forumlarda açık diye okumuştum. Çünkü mesela ilk nesil i7'lerin çoğunda overclock yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Belki BCLK veya BFB ile yapılıyor olabilir. Veya i3 giriş seviyesi olduğu için bu özelliği koymamışlardır.
Samotne Ciasteczka dedi: İlginç, ben de bazı forumlarda açık diye okumuştum. Çünkü mesela ilk nesil i7'lerin çoğunda overclock yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Belki BCLK veya BFB ile yapılıyor olabilir. Veya i3 giriş seviyesi olduğu için bu özelliği koymamışlardır.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #10 Samotne Ciasteczka dedi: Normalde benim bildiğim bütün ilk nesil Core i işlemciler unlocked. Genişletmek için tıkla... Hepsi değil. Samotne Ciasteczka dedi: İlginç, ben de bazı forumlarda açık diye okumuştum. Çünkü mesela ilk nesil i7'lerin çoğunda overclock yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Onlar zaten "K" işareti olan işlemciler değil mi?
Samotne Ciasteczka dedi: Normalde benim bildiğim bütün ilk nesil Core i işlemciler unlocked. Genişletmek için tıkla... Hepsi değil. Samotne Ciasteczka dedi: İlginç, ben de bazı forumlarda açık diye okumuştum. Çünkü mesela ilk nesil i7'lerin çoğunda overclock yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Onlar zaten "K" işareti olan işlemciler değil mi?