Merhaba Intel i3 540 işlemcim var. Sıcaklık değerlerim bayağı iyi. %100 çalışırken bile 60° üstünü görmedim boşta 18° oluyor. Anakartımda bulunan Turbo mode aktif. İşlemcimin performansını biraz daha arttırabilir miyim? BIOS'ta olan ayarlar aşağıda.
Merhaba, baslıkta belirttigim model anakartı kullanmaktayım, i3 540 islemci ile birlikte overclock yapmak istiyorum fakat resimde görüldüğü üzere 24'den fazla yukselmiyor diger yerler kilitli sebebi nedir ?
Merhaba, baslıkta belirttigim model anakartı kullanmaktayım, i3 540 islemci ile birlikte overclock yapmak istiyorum fakat resimde görüldüğü üzere 24'den fazla yukselmiyor diger yerler kilitli sebebi nedir ?
Anakarta bağlı ben eski PC'de i3 550'e OC yapmıştım ama her ne kadar serin çalışan bir işlemci olsada pek önermiyorum küçük bir miktar yaptığınızda bile serinliğinin tam tersini gösteriyor.