burhantkgz Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #1 Anakartım Gigabyte H55M-S2V
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 4 Temmuz 2014 #2 İşlemciniz OC işlemi için uygun değil. Çarpan kilidi kapalı, ancak ve ancak BUS frekans hızını ufak miktarda artırarak OC işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca anakart ve soğutucunuz da anlaşılacağı üzere uygun değil.
İşlemciniz OC işlemi için uygun değil. Çarpan kilidi kapalı, ancak ve ancak BUS frekans hızını ufak miktarda artırarak OC işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca anakart ve soğutucunuz da anlaşılacağı üzere uygun değil.
burhantkgz Hectopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2014 #3 Bilgi için tesekkürler bus hızı tam olarak ne oluyor ve bu işlemi nasıl gercekleştirebiliriz? ha bide ekran kartım gt 420
Bilgi için tesekkürler bus hızı tam olarak ne oluyor ve bu işlemi nasıl gercekleştirebiliriz? ha bide ekran kartım gt 420
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 31 Mart 2021 #4 burhantkgz dedi: Bilgi için teşekkürler bus hızı tam olarak ne oluyor ve bu işlemi nasıl gercekleştirebiliriz? Ha bir de ekran kartım GT 420. Genişletmek için tıkla... 6 yıl geçmiş. Ama ben H55M-S anakart ile şu an 4.11 GHz kullanıyorum.
burhantkgz dedi: Bilgi için teşekkürler bus hızı tam olarak ne oluyor ve bu işlemi nasıl gercekleştirebiliriz? Ha bir de ekran kartım GT 420. Genişletmek için tıkla... 6 yıl geçmiş. Ama ben H55M-S anakart ile şu an 4.11 GHz kullanıyorum.