NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 RAM 9GB SSD veya HDD modeli 120gb ssd 300gb hdd Ekran kartı Rx 550 Anakart P7H55M İşlemci i3 540 Sistemim Valorant'ı açar mı onu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 Tabi ki açar.
NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 Deutschtay dedi: Tabii ki açar. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS açar tahmini söyleyebilir misiniz? NayaX dedi: Sistemim Valorant'ı açar mı onu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ayrıca ekran kartım 2 GB.
Deutschtay dedi: Tabii ki açar. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS açar tahmini söyleyebilir misiniz? NayaX dedi: Sistemim Valorant'ı açar mı onu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ayrıca ekran kartım 2 GB.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 2 Şubat 2023 #4 NayaX dedi: Kaç FPS açar tahmini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 30-60 fps Arasi açar herhalde.
NayaX dedi: Kaç FPS açar tahmini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 30-60 fps Arasi açar herhalde.
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 NayaX dedi: Kaç FPS açar tahmini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1080p’de pek oynanamayabilir ama 1024x768’de falan 60fps alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki csgo değerlerine bakarak yorumladım.
NayaX dedi: Kaç FPS açar tahmini söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... 1080p’de pek oynanamayabilir ama 1024x768’de falan 60fps alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki csgo değerlerine bakarak yorumladım.
NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #6 Deutschtay dedi: 1080P'de pek oynanamayabilir ama 1024x768'de falan 60FPS alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki CS:GO değerlerine bakarak yorumladım. Genişletmek için tıkla... Ben CS'yi 100 FPS oynuyorum.
Deutschtay dedi: 1080P'de pek oynanamayabilir ama 1024x768'de falan 60FPS alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki CS:GO değerlerine bakarak yorumladım. Genişletmek için tıkla... Ben CS'yi 100 FPS oynuyorum.
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #7 NayaX dedi: Ben CS'yi 100 FPS oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Valorant csden biraz daha düşük fps verir 50-60 alırsınız.
NayaX dedi: Ben CS'yi 100 FPS oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Valorant csden biraz daha düşük fps verir 50-60 alırsınız.
NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #8 Deutschtay dedi: 1080P'de pek oynanamayabilir ama 1024x768'de falan 60FPS alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki CS:GO değerlerine bakarak yorumladım. Genişletmek için tıkla... Benim Valorant'yla mı alakalı bilmiyorum ama ben Valorant'ta çözünürlüğü düşürünce FPS azalıyor.
Deutschtay dedi: 1080P'de pek oynanamayabilir ama 1024x768'de falan 60FPS alırsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki CS:GO değerlerine bakarak yorumladım. Genişletmek için tıkla... Benim Valorant'yla mı alakalı bilmiyorum ama ben Valorant'ta çözünürlüğü düşürünce FPS azalıyor.
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.922 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #9 Yoğun çatışma bomba patlamlarında vs 40a kadar düşer diye tahmin ediyorum. NayaX dedi: Benim Valorant'yla mı alakalı bilmiyorum ama ben Valorant'ta çözünürlüğü düşürünce FPS azalıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü işlemcin düşük kalıyor.
Yoğun çatışma bomba patlamlarında vs 40a kadar düşer diye tahmin ediyorum. NayaX dedi: Benim Valorant'yla mı alakalı bilmiyorum ama ben Valorant'ta çözünürlüğü düşürünce FPS azalıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü işlemcin düşük kalıyor.
NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #10 enesgirgin5151 dedi: Yoğun çatışma bomba patlamlarında vs 40a kadar düşer diye tahmin ediyorum. Çünkü işlemcin düşük kalıyor. Genişletmek için tıkla... Valorant oynarken darboğaz olur mu?
enesgirgin5151 dedi: Yoğun çatışma bomba patlamlarında vs 40a kadar düşer diye tahmin ediyorum. Çünkü işlemcin düşük kalıyor. Genişletmek için tıkla... Valorant oynarken darboğaz olur mu?