enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.929 Çözümler 2 2 Şubat 2023 #11 NayaX dedi: Valorant oynarken darboğaz olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur zaten Valorant vs işlemci ağırlıklı oyun ben i3-7100 ile çatışma ve yoğun sahnelerde 60a kadar düşüyordu FPS'im.
NayaX dedi: Valorant oynarken darboğaz olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur zaten Valorant vs işlemci ağırlıklı oyun ben i3-7100 ile çatışma ve yoğun sahnelerde 60a kadar düşüyordu FPS'im.
NayaX Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 256 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #12 enesgirgin5151 dedi: Olur zaten Valorant vs işlemci ağırlıklı oyun ben i3-7100 ile çatışma ve yoğun sahnelerde 60a kadar düşüyordu FPS'im. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
enesgirgin5151 dedi: Olur zaten Valorant vs işlemci ağırlıklı oyun ben i3-7100 ile çatışma ve yoğun sahnelerde 60a kadar düşüyordu FPS'im. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #13 NayaX dedi: Benim Valorant'yla mı alakalı bilmiyorum ama ben Valorant'ta çözünürlüğü düşürünce FPS azalıyor. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük yüksek iken yük ekran kartına biniyor ve yüksek FPS alabiliyorsun ama çözünürlüğü düşürünce işlemcine yük bindiği için işlemcin yetersiz kalıyor.
NayaX dedi: Benim Valorant'yla mı alakalı bilmiyorum ama ben Valorant'ta çözünürlüğü düşürünce FPS azalıyor. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük yüksek iken yük ekran kartına biniyor ve yüksek FPS alabiliyorsun ama çözünürlüğü düşürünce işlemcine yük bindiği için işlemcin yetersiz kalıyor.