Yempy Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Herkese iyi formlar dilerim. Eski sistemime yeni bir ekran kartı aldım. Daha alalı 1 2 saat olmadı sürücüleri vb yükledim. Sıra ekran kartını test etmeye geldiğinde FPS değerlerine bakarken (oldukça iyi değerler) işlemcinin sıcaklığı gözüme çarptı. İşlemci; hiçbir şey yapmazken yaklaşık 50°, oyun oynarken 105°'yi görmüş. Uzun zamandır termal macun sürülmediğini not olarak geçeyim. Anakartım: P7H55/USB3 | Anakart | ASUS Türkiye İşlemcim: Intel Core i3 540. Ekran kartım: ASUS R7 240. Umarım darboğaz yoktur, termal macundandır. Sorum; termal macundan mı yoksa darboğaz var mı? Dosya Ekleri IMG-20201216-WA0040.jpeg 106,5 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2020
Herkese iyi formlar dilerim. Eski sistemime yeni bir ekran kartı aldım. Daha alalı 1 2 saat olmadı sürücüleri vb yükledim. Sıra ekran kartını test etmeye geldiğinde FPS değerlerine bakarken (oldukça iyi değerler) işlemcinin sıcaklığı gözüme çarptı. İşlemci; hiçbir şey yapmazken yaklaşık 50°, oyun oynarken 105°'yi görmüş. Uzun zamandır termal macun sürülmediğini not olarak geçeyim. Anakartım: P7H55/USB3 | Anakart | ASUS Türkiye İşlemcim: Intel Core i3 540. Ekran kartım: ASUS R7 240. Umarım darboğaz yoktur, termal macundandır. Sorum; termal macundan mı yoksa darboğaz var mı?