i3 540 Sistem Valorant kaldırır mı?

d4mann

Hectopat
i3 540.
2 GB RAM.
HD 5450.
Sınıf arkadaşımda bu sistem varmış. Bu sistem ile Valorant oynar mı lobi girsem yeter hastası kendisi benim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 540.
2 GB RAM.
HD 5450.
Sınıf arkadaşımda bu sistem varmış. Bu sistem ile Valorant oynar mı lobi girsem yeter hastası kendisi benim gibi.

2 GB RAM ile Windows'u sorunsuz kullanıyorsa haline şükretmeli.

Oyunu indiremez bile.

i3 540.
2 GB RAM.
HD 5450.

HD 5450 DX 11'dir girmesi imkanı var sanırım o oyunda düşük işlemci uyarısı veriyordu onla karşılaşabilir tabii bu sistem CS:GO'da bile oynatır ancak keyif vermez bir sistem sosyalde insanlar konuyu okumadan başlığa bakıp cevap yazıyor gibi hissediyorum.

RAM tarafında sınıfta kaldı. Zorlarsan lobiye gelir fakat oyunu oynatamaz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    56,8 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar W7 kullanıyor W7 700 MB kullanıyor 1.3GB Valorant kullansın 30 FPS oynar.

Arkadaşlar W7 kullanıyor W7 700 MB kullanıyor 1.3GB Valorant kullansın 30 FPS oynar.

Birkaç ayar ve oyunun sunduğu en düşük çözünürlüğü kullanır ise en azından oyunu açma diye bir sevinci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…