i3 540 Sistem Valorant oynatır mı?

okeanosjpg

Femtopat
Daha fazla  
i3 540 8 GB RAM ekran kartı olmayan PC Valorant kaldırır mı? Abim ikinci elden almış özelliklerini falan anlamam bende 4 GB RAM'ı vardı normalde biz onu 8 yapacağız ekran kartını alamam durum yok aşağıdaki linklere bakarak yanıt verir misiniz Valorant kaldırır mı?

DX olayından dolayı açamaz tahminimce açsa bile 30 FPS bile zor.

DX olayı nedir hocam bilgisayar işlerinden pek anlamam vaktiniz varsa detaylı anlatabilir misiniz? Valorant'ı rahat oynayabilmem için kasaya ne gibi malzemeler almam lazım.

DX olayı nedir hocam bilgisayar işlerinden pek anlamam vaktiniz varsa detaylı anlatabilir misiniz? Valorant'ı rahat oynayabilmem için kasaya ne gibi malzemeler almam lazım.

Anladığım kadarıyla bu muhabbet ekran kartında geçiyor internetten ucuza 2 tane ekran kartı buldum bi bakar mısınız

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230925-214327~2.png
    47,4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20230925-214327.png
    89 KB · Görüntüleme: 41
60 FPS'den aşağı düşmez. i3 4150 ile 100 FPS altına düşmüyor ben de.

Anladığım kadarıyla bu muhabbet ekran kartında geçiyor internetten ucuza 2 tane ekran kartı buldum bir bakar mısınız?

Ekran kartının tam modeli nedir yazmıyor çünkü resimde. Ayrıca ben olsam o sisteme çok yatırım yapmazdım ekran kartı yeterli olsa bile işlemci yüzünden 30FPS bile zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…