i3 540 sistem yükseltme

AlpNarcıkara

Hectopat
Yer
Gaziemir, İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, şu anki bilgisayarım i3 540, GT730 2GB, 8GB RAM 133MHz'e sahip yeni yıla sistem toplayacağım. Zaten beni yeni yıla kadar idare edebilecek bir işlemci alsam mantıklı olur mu? 1156p işlemci bulmak çok zor ikinci el var tamamen neredeyse. Intel i5 1. nesil serisinden 4 çekirdekli bir işlemci almak mantıklı mıdır? Yoksa farklı bir yolu mu var? Güncel oyunları açsın yeter CS:GO'da yüksek FPS alayım GTA V açsın FPS min 20 olabilecek şekilde bu mümkün müdür? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenizi asgari 2.250 ₺ ye çıkarın gta 5 ultra ayarda 40 fps li bir sistem toplayın

@Creeptomani o 250-300 lirayla daha iyi bir işlemci ya da ekran kartı alınabilir.
250-300 lirayla daha iyi bir işlemci, yeni bir anakart ve yeni ramlerle alınabilir. Bu da yeni bir sistem toplamakla eş değer. Benim sunduğum seçenek günü kurtarır. Hatta zorlasak 1-2 sene götürür bile. Yeni bir ekran kartını taşıyabilir Rx 460-470 gibi. Alınabilir bir seçenek. 150TL civarı i5 de alınabilir ama performansı yetersiz kalır.

Bütçe varsa 1500-2000 TL yeni sistem toplanmalı kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…