i3 540 sistem yükseltme

AlpNarcıkara

Hectopat
Yer
Gaziemir, İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar, işlemcim i3 540 2 çekirdekli threads 4, ekran kartı Galax GT730 2GB GDDR3 128B, 8GB RAM 1333 MHz. Ben bu sisteme Pentium G4500 ve MSI H110-Pro Vd almak istiyorum çünkü yeni yıla Kabylake işlemciler çıkıcak duyduğuma göre 1151 lga olacakmış. O yüzden Pentium G4500 seçtim bunun yerine X4 860K'mı seçmeliydim? GTA 5, CS:GO gibi oyunlardan nasıl bir performans alırım? İşlemci almak yerine mevcut sisteme ekran kartımı eklemeliydim? Bütçe 300-400 TL. 350w güç kaynağım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem GTX750'yi bile darboğaz etmeden zor çalıştırır. Tavsiye biraz daha para biriktirip 4. nesil bir i3 işlemci almanız. Eğer RAM'i satarım diyorsanız yeni nesle geçmeniz. Bu kartla ve PSU ile idare edin elinize para geçince değiştirirsiniz RX470'e kadar yolu var i3 6100'ün.

Orjinal GTA 5'im olmadığı için korsan sürüm denemiştim oyuna girmeyi başaramadım bellek hatası felan verdi bende kendi RAM'lerim yetmiyor diye kurcalamadım bir daha. Witcher 2'de 15/10fps alıyorum bu çok sinirimi bozdu, işlemci mi yetmiyor? Ekran kartı mı yetmiyor? Anlayamadım.

Benchmark videolarına baktımda i3 540'ın yanına GTX750Tİ takılınca darboğaz olmuyor ve akıcı bir oyun sergiliyor? (Gta5)

GTA'DA yeter 8GB, orjinal sürümde hata almamanız gerek. Full HD'de oynayacaksanız darboğaz olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…