nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #11 mirroR_65 dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... O işlemci o karta darboğaz yapmaz çünkü
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 5 3 Haziran 2021 #12 mirroR_65 dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... Çünkü boşu boşuna format atacak uğraşacak falan ve sorunu düzelmeyecek uğraşmasına gerekyok en önemlisi güncellik her zaman iyidir.
mirroR_65 dedi: Niye? Genişletmek için tıkla... Çünkü boşu boşuna format atacak uğraşacak falan ve sorunu düzelmeyecek uğraşmasına gerekyok en önemlisi güncellik her zaman iyidir.
mirroR_65 Decapat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 316 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2021 #13 nickyokaga dedi: O işlemci o karta darboğaz yapmaz çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
nickyokaga dedi: O işlemci o karta darboğaz yapmaz çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 5 3 Haziran 2021 #14 nickyokaga dedi: O işlemci o karta darboğaz yapmaz çünkü Genişletmek için tıkla... yapar .
I ibrahimz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 522 Çözümler 1 3 Haziran 2021 #15 nickyokaga dedi: O işlemci o karta darboğaz yapmaz çünkü Genişletmek için tıkla... Yapıyor maalesef CS:GO oynarken bazı yerlerde darboğaz oluyor.
nickyokaga dedi: O işlemci o karta darboğaz yapmaz çünkü Genişletmek için tıkla... Yapıyor maalesef CS:GO oynarken bazı yerlerde darboğaz oluyor.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #16 snoxyyy dedi: yapar . Genişletmek için tıkla... Yapmaz bu arada. ibrahimz dedi: Yapıyor maalesef CS:GO oynarken bazı yerlerde darboğaz oluyor. Genişletmek için tıkla... CS:GO işlemci odaklı bir oyun olduğu için darboğaz yapması normal. Benim sistemde bile yapıyor
snoxyyy dedi: yapar . Genişletmek için tıkla... Yapmaz bu arada. ibrahimz dedi: Yapıyor maalesef CS:GO oynarken bazı yerlerde darboğaz oluyor. Genişletmek için tıkla... CS:GO işlemci odaklı bir oyun olduğu için darboğaz yapması normal. Benim sistemde bile yapıyor
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.070 Çözümler 5 3 Haziran 2021 #17 nickyokaga dedi: Yapmaz bu arada. CS:GO işlemci odaklı bir oyun olduğu için darboğaz yapması normal. Benim sistemde bile yapıyor. Genişletmek için tıkla... Efendim 16: 9 da ve 4:3 de Low ayarlarda ortalama % 10'luk yapıyor.
nickyokaga dedi: Yapmaz bu arada. CS:GO işlemci odaklı bir oyun olduğu için darboğaz yapması normal. Benim sistemde bile yapıyor. Genişletmek için tıkla... Efendim 16: 9 da ve 4:3 de Low ayarlarda ortalama % 10'luk yapıyor.