i3 540 sisteme R7 370 ya da GTX 1050 Ti alınır mı?

melvard

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz gibi eski bir işlemcim var. Ekran kartımı yenilemek istiyorum eski bir kasada. İşlemci eski model olduğu için darboğaz yaşarım diye düşündüm.
Düşündüğüm iki ekran kartı modeli var
  • -Nvidia GTX 1050 Ti Gaming 4 GB 128 bit
  • -R7 370 Gaming 4 GB 256 bit

i3 540 İşlemci bu ekran kartlarıyla nasıl çalışır? Sıkıntı yaşar mıyım?
R7 370 Gaming bir arkadaşımda var performansı çok hoşuma gitti.
Bu arada güç kaynağı da FSP500- 60AHBC.
Eğer sorun olmaz diyorsanız hangisini önerirsiniz?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm.. peki diğer ekran kartı? İşlemciyi daha sonra yenilemek istiyorum. Şuan tek isteğim oyunlarda kasma sorunu yaşadığım için, işlemci aldığımda da değiştirmeyeceğim bir ekran kartı alabilmek. Hiç olmazsa bu dediğim iki ekran kartını kaldırabilecek uygun bir işlemci düşünebilirim.

Ekran kartı olarak GTX 1050Ti alabilir, işlemcinizi uygun olması nedeniyle i7 9xx serisi ile değiştirebilirsiniz. En azından i5 760 olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca anakart işlemci ve RAM üçlüsünü değiştirmenizi tavsiye ederim...

İşlemciyi de değiştir bence el değmişken. GTX 1050 TI'da darboğaz olur.

O işlemci her iki karta da darboğaz yapacaktır. Özellikle birazcık işlemciye yüklenen oyunlarda daha da artar. Arkadaşların da dediği gibi el değmişken ikinci elden 100 TL civarı fiyata i5 7** serisi 4 çekirdekli bir işlemci ile işlemciyi de değiştirip sistemi biraz güçlendirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…