AhmetM05 Decapat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 1.089 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #21 OMERTA dedi: Madem okuduğunu anlayabiliyorsun daha niye konuşuyorsun o zaman? Akıcı değildir diyorum oynanabilir diyorsun bana. Öyle veya böyle demek 30FPS demek zaten zeki dostum. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş büyük ihtimal 5 FPS bile alamıyor. 30 FPS onun için akıcı olur. Yani senin öyle veya böylen başkası için akıcı olabilir.
OMERTA dedi: Madem okuduğunu anlayabiliyorsun daha niye konuşuyorsun o zaman? Akıcı değildir diyorum oynanabilir diyorsun bana. Öyle veya böyle demek 30FPS demek zaten zeki dostum. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaş büyük ihtimal 5 FPS bile alamıyor. 30 FPS onun için akıcı olur. Yani senin öyle veya böylen başkası için akıcı olabilir.
OMERTA Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #22 AhmetM05 dedi: Konuyu açan arkadaş büyük ihtimal 5 FPS bile alamıyor. 30 FPS onun için akıcı olur. Yani senin öyle veya böylen başkası için akıcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaş özelinde söylemedim. Genel bir tabir kullandım ve 30FPS akıcı bir deneyim değil.
AhmetM05 dedi: Konuyu açan arkadaş büyük ihtimal 5 FPS bile alamıyor. 30 FPS onun için akıcı olur. Yani senin öyle veya böylen başkası için akıcı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben arkadaş özelinde söylemedim. Genel bir tabir kullandım ve 30FPS akıcı bir deneyim değil.