i3 550 GTX 750Ti Sistem Uyumu

Adrian69

Kilopat
Anakart: Foxconn H55MXV
İşlemci: Intel i3-550
Monitör: Samsung B2230N
Bu sisteme alacağım ekran kartı ise GTX 750 Ti
Monitör ile "uyumlu mu? " "Sistem darboğaz yapar mı? "
Bunları merak ediyorum.

Işlemci değiştiremem ama o zaman bu fiyatlara 550tl falan ekran kartı önerir mısınız?
400 TL civarına 750Ti veya 950 alın sırf darboğaz yapmasın diye boşuna uğraşmayın derim. İşlemci değiştirmek masraflı bir iş değil. Bence şu tarz bir işlemciyle değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
işlemci 1. nesil neresi kötü değil, 750 ti ile darboğaz yapar belki değil.
Kötü değil demedim. O kadar kötü değil dedim. Core 2 quad ayarında bir işlemci ve biraz darboğaz olsa bile yine de sorun olmayacaktır.
Bu işlemciyi(110TL) ya da paraya kıyıp(250TL)bunun i7 olanını alırsanız daha iyi olur tabi.

Şuan 750ti indirime girdi o yüzden onu istiyorum bundan önce gt 1030 düşünüyordum amacım gamer pc kurmak değil işlemci değişemem ekran kartı almak zorundayım bütçem ışte maks 500

Şuan 750ti indirime girdi o yüzden onu istiyorum bundan önce gt 1030 düşünüyordum amacım gamer pc kurmak değil işlemci değişemem ekran kartı almak zorundayım bütçem ışte maks 500
750Ti GT 1030 dan çok daha iyi. Ucuza bulursanız GTX 960 400-500 civarına olabiliyor.

Vergiyle beraber 500TL ye gelir ama AliExpressten gelmesi uzun sürebilir. Aceleniz yoksa yapılabilecek bir şey.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı