i3-550 ile RX 550 darboğaz yapar mı?

AsMamiTR

Hectopat
Arkadaşlar, öncellikle ekran kartımı değişmek istiyorum ve RX 550 almak istiyorum. Sizce i3-550 ile darboğaz çok olur mu? Fortnite'in performans modunda kaç FPS düşebilir kaç FPS alabilirim.

Çok büyük ihtimalle bir darboğaz söz konusu olur. i3-550 çok eski bir işlemci ve 2 çekirdekli. Anakart, işlemci ve ekran kartı tümden değişmeli bence. Boşa yatırım olur.

Hocam, işlemcinin yanına alınabilir. Az darboğaz yapabilir. Bence almasına engel değil. Fortnite oynamadığım için bir şey söyleyemem.

Yani perfomansı çok etkiler mi FPS düşüşü olarak kaç FPS'im düşer.

Evet ciddi miktarda darboğaz yapar. O işlemciyi satın. Xeon X3440 ve 2. elden 100TL'ye işlemci alın. Kalan 400TL'ye RX 460'ya da GTX 750 Ti alın 2. el.

Hocam, işlemcinin yanına alınabilir. Az darboğaz yapabilir. Bence almasına engel değil. Fortnite oynamadığım için bir şey söyleyemem.

Bu arada tekrardan hoş geldin hocam.

Çok büyük ihtimalle bir darboğaz söz konusu olur. i3-550 çok eski bir işlemci ve 2 çekirdekli. Anakart, işlemci ve ekran kartı tümden değişmeli bence. Boşa yatırım olur.

Anakartım bu.
Evet ciddi miktarda darboğaz yapar. O işlemciyi satın. Xeon X3440 ve 2. elden 100TL'ye işlemci alın. Kalan 400TL'ye RX 460'ya da GTX 750 Ti alın 2. el.

Bu arada tekrardan hoş geldin hocam.

Hocam 2.ci el pek alamam yani bulunduğum çevrede 2.ci el satan doğru bir şey yok.

Sizde aynı sistemi mi kullanıyorsunuz.

Eki Görüntüle 791101

Anakartım bu.

Hocam 2.ci el pek alamam yani bulunduğum çevrede 2.ci el satan doğru bir şey yok.

Anakartınızın soketi de çok eski. i3-550 ile çok yakın performansta işlemciler var sadece. AMD tarafı LGA 1156 değil zaten. Tümden anakartın yeni olması lazım.

Anakartınızın soketi de çok eski. i3-550 ile çok yakın performansta işlemciler var sadece. AMD tarafı LGA 1156 değil zaten. Tümden anakartın yeni olması lazım.

Hocam benim ekran kartı değişecek bütçem varda yani peki bu sisteme uycak ekran kartı önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…