i3 550 işlemciye GT 1030 uygun mudur?

istifa

Centipat
Daha fazla  
i3 550 işlemci, Intel H55 anakart, 4 GB 1333 MHz RAM var sistemimde. GT 1030 düşünüyorum. Nasıl olur? Darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 550 işlemci, Intel H55 anakart, 4 GB 1333 MHz RAM var sistemimde. GT 1030 düşünüyorum. Nasıl olur? Darboğaz yapar mı?
RAM 8GB olursa fazla darboğaz olmaz ama yine de yapar.

Bana kalırsa şunu da alın zaten çok pahalı değil. İ7 gücünde bir işlemci. Biraz OC ile RX 570 bile besleyebiliyor 😀

Çok olmaz ama 50-100TL bandına yukarıda dediğim işlemciyi almak daha mantıklı olur gibi geliyor. En azından şimdi almasanız bile 1-2 ay sonra alın derim.

Benim i3 540 3.06 GHz internette en az 50 diyor aynı fiyatları ama onun daha iyi olduğuna eminsen onu alam bir de corona falan çıktıya :D Aliexpress.

Benim i3 540 3.06 GHz internette en az 50 diyor aynı fiyatları ama onun daha iyi olduğuna eminsen onu alam bir de corona falan çıktıya :D Aliexpress.
Yüzde 60-70 daha iyi. Biri 2 çekirdekli biri 4 çekirdekli Xeon tabi daha iyi olacak 😀
Korona olaylarından çekinirsen biraz daha pahalıya buradan da alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı