Samedcglr Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 104 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #1 RAM 4GB DDR3 Ekran kartı AMD Radeon R7 200 series Anakart Pegatron İşlemci İntel Core i3 550 3.20ghz Siyah ekranı çözmek için RAM'i çıkarıp taktıydım. Bip bip ötmeye başladı durmuyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.366 Makaleler 8 Çözümler 180 21 Temmuz 2022 #11 Samedcglr dedi: Ekran kartı yanması sebep olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkarıp Anakart'tan yani Onboard'dan görüntü almayı dener misin? Ekran kartını çıkarman gerekli ama. Artı 0 Eksi
Samedcglr dedi: Ekran kartı yanması sebep olur mu hocam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkarıp Anakart'tan yani Onboard'dan görüntü almayı dener misin? Ekran kartını çıkarman gerekli ama.
KS KS Samedcglr Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 104 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #12 XPLSG dedi: Ekran kartını çıkarıp Anakart'tan yani Onboard'dan görüntü almayı dener misin? Ekran kartını çıkarman gerekli ama. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ama bu hata niye verdi anlamadım. Bir daha bu hata gelmemesi için ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
XPLSG dedi: Ekran kartını çıkarıp Anakart'tan yani Onboard'dan görüntü almayı dener misin? Ekran kartını çıkarman gerekli ama. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm ama bu hata niye verdi anlamadım. Bir daha bu hata gelmemesi için ne yapmam lazım?
armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 21 Temmuz 2022 #13 Sorunu nasıl çözünüz? Artı 0 Eksi
KS KS Samedcglr Picopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 104 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #14 armas dedi: Sorunu nasıl çözünüz? Genişletmek için tıkla... Kasadaki ve mönitördeki tüm kabloları çıkarıp 5 dk bekleyip açınca onarma kısmından sıfırlama yaptım bulut indirme Windows yükledim bazı uygulamalar kaldırılmış ama. Artı 0 Eksi
armas dedi: Sorunu nasıl çözünüz? Genişletmek için tıkla... Kasadaki ve mönitördeki tüm kabloları çıkarıp 5 dk bekleyip açınca onarma kısmından sıfırlama yaptım bulut indirme Windows yükledim bazı uygulamalar kaldırılmış ama.