İ3 550 sistemde formattan sonra düşük FPS sorunu

Tunç007

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben bilgisayarımı 1 yıl gibi bir süre kullanmadım okuldan dolayı.
Ve bilgisayarımı açtığımda hiçbir sorun yoktu. Onun üzerinden 1 ay geçti ve ben bir CS:GO oyuncusuyum.
CS:GO da kasmadan full ayarda rahat 150 FPS alıyordum. Bende düşündüm bilgisayarım belki daha yüksek FPS alır diye tekrardan Windows 8 format atayım dedim gittim internetten Windows 8 64 bit pro indirdim. USB üzerinden format attım. Atmaz olaydım
Cs:GO da en düşük ayarda 30 FPS alıyorum ve bu beni sinir ediyor. Size Bilgisayarımın özelliklerini de atacağım lütfen yardım edin bana. Yorum atacak kişilere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bende ordan genellikle indirmem fakat başka yerde düzgün bulamadım sizin attığınızıda çok sonra gördüm. Malum kota da dolu.
Win8 pro update 3 indirsem sorun olmaz değil mi oyunda? Bir de kardeşim bana driverlerı bulmam hakkında biraz yardımcı olursan formattan sonra çok mutlu olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…