J Jophn Yoctopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 RAM 4 GB Ekran kartı RX550 İşlemci i3 550 Steam'den GTA 5 aldım ve indirdim oynaya bastığımda hazırlanıyor deyip tekrar oyna diyor. İşletim sistemim Windows 8.1.
Steam'den GTA 5 aldım ve indirdim oynaya bastığımda hazırlanıyor deyip tekrar oyna diyor. İşletim sistemim Windows 8.1.
ThunderEkmegi53 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 916 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #2 Jophn dedi: Steam'den GTA 5 aldım ve indirdim oynaya bastığımda hazırlanıyor deyip tekrar oyna diyor. İşletim sistemim Windows 8.1. Genişletmek için tıkla... i3 550 ne 1. nesilmi oluyor onla oynanmaz bence. Artı 0 Eksi
Jophn dedi: Steam'den GTA 5 aldım ve indirdim oynaya bastığımda hazırlanıyor deyip tekrar oyna diyor. İşletim sistemim Windows 8.1. Genişletmek için tıkla... i3 550 ne 1. nesilmi oluyor onla oynanmaz bence.
KS KS J Jophn Yoctopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #3 ThunderEkmegi53 dedi: i3 550 ne 1. nesilmi oluyor onla oynanmaz bence. Genişletmek için tıkla... Birkaç videoda baktım oynanabiliyor yerel dosyalardan açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor 0xc000007b Artı 0 Eksi
ThunderEkmegi53 dedi: i3 550 ne 1. nesilmi oluyor onla oynanmaz bence. Genişletmek için tıkla... Birkaç videoda baktım oynanabiliyor yerel dosyalardan açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor 0xc000007b
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #4 İade edin oynanmaz. Artı 0 Eksi
KS KS J Jophn Yoctopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #5 Akali Ablanız dedi: İade edin oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama burada oynanıyor? Artı 0 Eksi
Akali Ablanız dedi: İade edin oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama burada oynanıyor?
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #6 Jophn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama burada oynanıyor? Genişletmek için tıkla... Video sahte sanırım. Artı 0 Eksi
Jophn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama burada oynanıyor? Genişletmek için tıkla... Video sahte sanırım.
KS KS J Jophn Yoctopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #7 Akali Ablanız dedi: Video sahte sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradada oynanıyor. Artı 0 Eksi
Akali Ablanız dedi: Video sahte sanırım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradada oynanıyor.
K KyryloDN Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.611 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Донецьк Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Extensa EX215-54 || Intel Core i5-1135G7 2.40GHz || Intel iRIS Xe Graphics || 16GB DDR4 3200 MHz || OS: Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #8 Jophn dedi: Steam'den GTA 5 aldım ve indirdim oynaya bastığımda hazırlanıyor deyip tekrar oyna diyor. İşletim sistemim Windows 8.1. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerinizi güncel tutun. Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini güncelleyin. Microsoft .NET Framework güncellemesi yapın. DirectX sürümünüzü kesinlikle en güncel sürümünde tutmayı unutmayın. Hata veren uygulama ya da oyunu silin ve tekrar yükleyin. Windows güncellemesi yapın. Artı 0 Eksi
Jophn dedi: Steam'den GTA 5 aldım ve indirdim oynaya bastığımda hazırlanıyor deyip tekrar oyna diyor. İşletim sistemim Windows 8.1. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücülerinizi güncel tutun. Microsoft Visual C++ Redistributable paketlerini güncelleyin. Microsoft .NET Framework güncellemesi yapın. DirectX sürümünüzü kesinlikle en güncel sürümünde tutmayı unutmayın. Hata veren uygulama ya da oyunu silin ve tekrar yükleyin. Windows güncellemesi yapın.
KS KS J Jophn Yoctopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #9 KyryloDN dedi: Ekran kartı sürücülerinizi güncel tutun. Microsoft Visual C++ redistributable paketlerini güncelleyin. Microsoft .NET Framework güncellemesi yapın. DirectX sürümünüzü kesinlikle en güncel sürümünde tutmayı unutmayın. Hata veren uygulama ya da oyunu silin ve tekrar yükleyin. Windows güncellemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Oyunu silme hariç hepsini yapmıştım olmuyor. Oyunu iade ettim konu kilitlenebilir. Son düzenleme: 17 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
KyryloDN dedi: Ekran kartı sürücülerinizi güncel tutun. Microsoft Visual C++ redistributable paketlerini güncelleyin. Microsoft .NET Framework güncellemesi yapın. DirectX sürümünüzü kesinlikle en güncel sürümünde tutmayı unutmayın. Hata veren uygulama ya da oyunu silin ve tekrar yükleyin. Windows güncellemesi yapın. Genişletmek için tıkla... Oyunu silme hariç hepsini yapmıştım olmuyor. Oyunu iade ettim konu kilitlenebilir.