İ3 550 Sisteme GTX 960 Uyar Mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim şimdi İntel Core İ3 işlemcim var ve yeni ekran kartı alıcağım. GTX 960 bunu sistemim kaldırır mı ? Kaldırır ise kaç FPS'de Gta 5 oynarım? Şimdiden teşekkürler.
Özellikler:
İşlemci : İ3 550 3.20GHz
RAM : 3,00 GB

Güç kaynağınızın kaç watt olduğunu bilmeden bir şey söyleyemeyiz. Ram gerçekten düşük. Eğer bu ekran kartını alsanız bile ram kullanımından dolayı oyuınu çok zor oynarsınız. Ram de almak gerekecektir.

3 GB RAM çok az Google Chrome u düzgün açma için bile 8 gb ram lazım. Bence 750 Ti al sistemi komple değişene kadar götürür seni. İşlemcinin bu devirde en az i3 4160 olması, Ram in 6GB olması lazım.

GTA 5 almanızı tavsiye etmem, istediğiniz kartı takın yine de 30 FPS zor alırsınız. İşlemci eski nesil ve günümüzün i3'ü bile bu oyun için yetersiz, en az i5 şart ayrıca o RAM ile araba kullanamazsın.

Değerli Pinkman Bana Sistem Tavsiyesinde Bulunur musun Bütçem En Fazla 2000 TL Ama Gta 5 i FPS'de uçuracak bir sistem olsun yani tam anlamıyla oyun bilgisayarı olsun diğer arkdaşlarımızın tavsiyelerinide bekliyorum
Yourmlarınız içinde teşekkürler

Sistem tavsiyem:

Ayrıca 200-250 TL daha vererek sisteminize 750Tİ yerine 960 koyabilirsiniz.

Teşekkür Ederim hudkptn diğer arkdaşlarında tavsiyelerini bekliyorum

Dosya Ekleri

• 1381.png
    23 KB · Görüntüleme: 357
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…