Ben GameLoop kullanıyorum bayağıdır ve her adam çıktığında drop ya da ani FPS düşmesi yaşıyorum. Bu nedenle emülatör değiştirmeyi düşünüyorum. Düşük ayarlarda bile kasiyor FPS 30-40 adam görünce 15-20 FPS oluyor.
Ben GameLoop kullanıyorum bayağıdır ve her adam çıktığında drop ya da ani FPS düşmesi yaşıyorum. Bu nedenle emülatör değiştirmeyi düşünüyorum. Düşük ayarlarda bile kasiyor FPS 30-40 adam görünce 15-20 FPS oluyor.
i7 6700HQ + gtx960m + 16gb ddr3 ram ile ben bile en düşük ayarlarda gameloop, bluestacks ve nox ile 30fps üstü alamıyorum o sistemde senin alabileceğini pek sanmıyorum dostum.
Bu konuyu takipe ekledim, eğer sen farklı bir emulatörle alabilirsen ben de denicem
Şu an hiçbir emülatör size çare olmaz.
İşlemciniz zorlanıyor, RAM zorlanıyor. Hem Windows, hem emülatör ile gereksiz kaynak tüketimi oluyor.
i7-870 (veya Xeon x3470) işlemci ve RAM'i de 8GB yapma imkanınız olsa daha rahat edersiniz.
Şu an hiçbir emülatör size çare olmaz.
İşlemciniz zorlanıyor, RAM zorlanıyor. Hem Windows, hem emülatör ile gereksiz kaynak tüketimi oluyor.
i7-870 (veya Xeon X3470) işlemci ve RAM'i de 8 GB yapma imkanınız olsa daha rahat edersiniz.