i3 550 ve GT 1030 darboğaz

Kankam aklıma yattı aslında ama sahibinden platformunda ikinci el mallara güvenebilir miyim önceden hiç alışveriş yapmadım ayrıca paranoyak biriyim. Bozuk mal göndermezler dimi ?

Reis sahibinden platformunda ikinci el mallara güvenebilir miyim önceden hiç alışveriş yapmadım da ?

Son düzenleme:
GT730 4 GB işleyecek güce sahip değil.
Önerim X3440 ve Snowman M.200 almandır, işlemciyi 3.6GHz çıkartsan RX470 bile besler.

Dostum yani ben daha önce tt lastiklerimi sahibindenden almıştım. Pek güvenememiştim (neredeyse gtx 750 ti parası) bu yüzden arabayla satıcının yanına gitmiştim. Konumlara bak sana yakın en ucuz kart hangisiyse oradan al. Kesinlikle yüzyüze almanı veya GeT açtırmanı öneririm. GeT açamam diyorsa satıcıdan uzaklaş. GeT açamıyorsa yüzyüze al. Havale sonrası kargo vs. işlerine hiç girme ağır dolandırırlar.

Çekirdek sebebiyle olabilir. 1080P'de besliyor diye biliyorum aslında. İşlemciyi satıp i7 veya Xeon X34** bir şey alabilirsin.

GT730 4 GB işleyecek güce sahip değil.

Önerim X3440 ve Snowman M.200 almandır, işlemciyi 3.6GHz çıkartsan RX470 bile besler.
X3440 i3 550 soketiyle uyumlu mudur? bilmediğimden soruyorum bir de galiba modlama falan gerekiyordu ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…