i3 550 Windows 11 kaldırır mı?

DDR 3 ve PCIEx. 2.0 destekliyor bence Windows 11 kurulur fakat Windows 11'de kursan Windows 10 hatta 7 de kursan oyun falan hikaye yani eski ekran kartları bulursan takarsın GTX 1050 Ti bile kullansan yine darboğaz yapar fakat gündelik işlerde işini görür grafik istemeyen oyunları da oynatır gibi (knigh Online, Metin2, silkroad vs aklıma bunlar geliyor bu işlemciyi gördükçe :) ) duruyor 73 W TDP değeri diyor biraz da ısınabilir

GTX 1650 düşünüyorum

Bende şuan son sürüm windows 10 var son sürüm rahat kaldiriyo
O sisteme 8.1 öneririm. Ne kadar desteği kesilmiş olsa bile.

Pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Windows 10, belki bir Linux dağıtımı daha iyi olabilir.

İ3 550 sistem yenilendikten sonraki hali mi?
Hayir

Size birşey daha sorucam peki kastirmadan win 11 kaldiricak bı işlemci tavsiye edermisiniz rica etsem

GTX 1650 düşünüyorum

Bende şu an son sürüm Windows 10 var son sürüm rahat kaldiriyor

Hayir

Size bir şey daha soracağım peki kastirmadan Windows 11 kaldıracak bir işlemci tavsiye eder misiniz rica etsem

O dosyalarda degisiklik yapmadan kurmak ve adam akıllı guncelleme almak istiyorsaniz anakart islem RAM degistirmeniz lazim.

O dosyalarda degisiklik yapmadan kurmak ve adam akıllı guncelleme almak istiyorsaniz anakart islem RAM degistirmeniz lazim.
Tamam da anakart da sorun yok işlemci alıcam ekran kartı bide SSD alcam ve hepsini bugün almaya gidicem

GTX 1650 düşünüyorum
o soketteki herhangi bir işlemciye 1650 takmakla yarar sağlayamazsınız bence.
Tamam da anakart da sorun yok işlemci alıcam ekran kartı bide SSD alcam ve hepsini bugün almaya gidicem
islemciye yapacaginiz yukseltme o karti tasir mi bilmiyorum, ben olsam o sistem ustunde degisiklik yapmaz her seyi degistirirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı