i3 550'ye R7 240 alınır mı?

AsMamiTR

Hectopat

R7 240 başka markaları da olabilir Trendyol'dan.

Sizce Fortnite performans modunda kaç FPS oynatır darboğaz olur mu?

O para etmez. Tek diyeceğim bu. 8 yıllık ekran kartını Çin'den getirip sıfır garantili diye bu fiyata satmaları da ayrı gülünç zaten. Alibaba'dan toptan almışlar etiket basmışlar. Turbox almayın. Aldırmayın

R7 240 alınacak bir ekran kartı değil. İşlemcinizi de değiştirmeniz gerek. Bence X3440 alın işlemci olarak. Ekran kartı olarakta 750 Ti/GT 1030/RX 460 altına düşmeyin derim iyi bir performans istiyorsanız.

Kanka bende RX 550 almak isterdim de yani işlemcimle uyuşmuyor yani geri kalan ekran kartlarıyla şansımı denemeyi çalışıyorum

R7 240 alınacak bir ekran kartı değil. İşlemcinizi de değiştirmeniz gerek. Bence X3440 alın işlemci olarak. Ekran kartı olarak da 750 Ti/GT 1030/RX 460 altına düşmeyin derim iyi bir performans istiyorsanız.

Kanka bütçem çok fazla değil Max 600TL o yüzden en uygununu almayı deniyorum. RX 550 alacaktım darboğaz olduğunu söylediler. Bilmiyorum ben Fortnite oynamak istiyorum. O yüzden kendi şahıs ekran kartım Fortnite açacak kadar güncel değil.

Sıfır almak zorunda değilsin. Bunlara para vererek prim vermeye gerek yok. Asla 420TL hak eden bir kart değil. GTA5'i low'da 40FPS anca oynarsın. O da zevk verir mi bilmem. 750Ti altına düşme bu fiyatta. 2. el al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka çevremde 2.ci el ekran kartıları iyi değil baktım çok baktım yani olsa bile kötüleriden ya da çok pahalıları o yüzden bulamadım Letgo'da falan hiç yok.

Bence ilk önce işlemcinizi değişin ve RX 550 alın. Tabii işlemci değişince anakartın da değişmesi gerekiyor.

Etiket basmışlar derken ne demek istedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…