bugraislk Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 319 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #11 Kagoer dedi: Bilgisayarı hızlandırma taktiklerini bakabilirsiniz. Örneğin unlost un videosu yararlı. Genişletmek için tıkla... Evet o videoyu bende öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Laptopumu bu video sayesinde hızlandırmıştım.
Kagoer dedi: Bilgisayarı hızlandırma taktiklerini bakabilirsiniz. Örneğin unlost un videosu yararlı. Genişletmek için tıkla... Evet o videoyu bende öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Laptopumu bu video sayesinde hızlandırmıştım.
05emocan55 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 564 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #12 Pigasor05 dedi: Hocam aynı özelliklerde bir tanıdığımın PC'si var. Cayır cayır 60 FPS Valorant oynatıyor. Genişletmek için tıkla... PC benim PC'im. Valorant'da yere bakınca falan 120 FPS'leri bile görüyorum.
Pigasor05 dedi: Hocam aynı özelliklerde bir tanıdığımın PC'si var. Cayır cayır 60 FPS Valorant oynatıyor. Genişletmek için tıkla... PC benim PC'im. Valorant'da yere bakınca falan 120 FPS'leri bile görüyorum.
Alpiron Decapat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 23 Çözümler 1 4 Ocak 2021 #13 samet68 dedi: 3 Yıl önce bir laptop aldım i3 6. nesil, 4 GB RAM, 2 GB Intel ekran kartı bilgisayar 5 dakikada açılıyor, Zula'yı bile zor oynatıyor, düşük programları bile zor açıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Anca RAM yükseltebilirsiniz ekran kartından bir şey beklenmez bu saaten sonra.
samet68 dedi: 3 Yıl önce bir laptop aldım i3 6. nesil, 4 GB RAM, 2 GB Intel ekran kartı bilgisayar 5 dakikada açılıyor, Zula'yı bile zor oynatıyor, düşük programları bile zor açıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Anca RAM yükseltebilirsiniz ekran kartından bir şey beklenmez bu saaten sonra.
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 4 Ocak 2021 #14 Paranız varsa eğer bulduğunuz en yakın cama laptopla birlikte yaklaşın ve laptopu aşağı atın. Son düzenleme: 4 Ocak 2021
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 4 Ocak 2021 #15 Arkadaşlar Celeron 2. nesil laptop ile valorant bile oynuyorum 25-30 fps ama idare ediyor. Bu laptopun daha iyi işler yapabileceğini düşünüyorum.
Arkadaşlar Celeron 2. nesil laptop ile valorant bile oynuyorum 25-30 fps ama idare ediyor. Bu laptopun daha iyi işler yapabileceğini düşünüyorum.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 4 Ocak 2021 #16 RAM ve SSD takviyesi ile şahlandırabilirsiniz. Bütçenizi belirtin güzel bir SSD önerelim size.