Arkadaşlar ekran kartım bozuldu garantiye gönderdim şu an sadece işlemci var ve bu sürede oyun oynamak istiyorum fakat oynanır mı bilemiyorum. 8 GB RAM var dediğim gibi 6. nesil i3 var bir de 64 Bit Windows 10 var Shadow of Mordor'u en azından ekran kartı gelene kadar en düşük grafiklerde oynayabilir miyim?
Arkadaşlar ekran kartım bozuldu garantiye gönderdim şu an sadece işlemci var ve bu sürede oyun oynamak istiyorum fakat oynanır mı bilemiyorum. 8 GB RAM var dediğim gibi 6. nesil i3 var bir de 64 Bit Windows 10 var Shadow of Mordor'u en azından ekran kartı gelene kadar en düşük grafiklerde oynayabilir miyim?
Tam olarak bilmiyorum ama en düşükte oynarsan oynayamazsın oyundan soğutur seni AMD Radeon R5 200 series ile orta ayarlarda oynuyorum. Zaten bendeki ekran katıda yok gibi bir şey
Tam olarak bilmiyorum ama en düşükte oynarsan oynayamazsın AMD Radeon R5 200 series ile orta ayarlarda oynuyorum. Zaten bendeki ekran katıda yok gibi bir şey
Hocam ekran kartınız anladığım kadarıyla serviste bu nedenle İntel HD kullanıyorsunuz. Tam modeli belirtirseniz daha iyi olur. Ama bu videolar yardımcı olur.
Hocam ekran kartınız anladığım kadarıyla serviste bu nedenle Intel HD kullanıyorsunuz. Tam modeli belirtirseniz daha iyi olur. Ama bu videolar yardımcı olur.
Bilgisayarlardan çok anlamıyorum normal ekran kartımın driverlerini silince Intel HD Graphics 530 diye bir driver kuruldu otomatik onu kasdediyorsunuz sanırım.
Bilgisayarlardan çok anlamıyorum normal ekran kartımın driverlerini silince Intel HD Graphics 530 diye bir driver kuruldu otomatik onu kasdediyorsunuz sanırım.