M berat W Picopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #31 ralinus dedi: Eki Görüntüle 1490114 Genişletmek için tıkla... Ses driverınız sanırım hiç yüklenmemiş. Aygıt yöneticisinden hoparlörünüzü bulup donanım kimliğini paylaşın.
ralinus dedi: Eki Görüntüle 1490114 Genişletmek için tıkla... Ses driverınız sanırım hiç yüklenmemiş. Aygıt yöneticisinden hoparlörünüzü bulup donanım kimliğini paylaşın.
ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #32 Kasım Can Aydoğan dedi: "Set Windows Device Installation settings to Default" butonuna mı bastınız? Genişletmek için tıkla... Evet. M berat W dedi: Ses driverınız sanırım hiç yüklenmemiş. Aygıt yöneticisinden hoparlörünüzü bulup donanım kimliğini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey gözükmüyor.
Kasım Can Aydoğan dedi: "Set Windows Device Installation settings to Default" butonuna mı bastınız? Genişletmek için tıkla... Evet. M berat W dedi: Ses driverınız sanırım hiç yüklenmemiş. Aygıt yöneticisinden hoparlörünüzü bulup donanım kimliğini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey gözükmüyor.
M berat W Picopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #33 ralinus dedi: Evet. Eki Görüntüle 1490119 Hiçbir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Cihazınızın tam model adını gönderebilir misiniz?
ralinus dedi: Evet. Eki Görüntüle 1490119 Hiçbir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Cihazınızın tam model adını gönderebilir misiniz?
ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #34 M berat W dedi: Cihazınızın tam model adını gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nerden bakacağım? Sanırım karıştırıken birşeyler buldum.
M berat W dedi: Cihazınızın tam model adını gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nerden bakacağım? Sanırım karıştırıken birşeyler buldum.
M berat W Picopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #35 Windows+R yaparak Çalıştır'ı açın. "dxdiag" yazın ve onaylayın. Çıkan sekmede yazıyor olmalı.
ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #36 M berat W dedi: Windows+R yaparak Çalıştır'ı açın. "dxag" yazın ve onaylayWindows+R yaparak Çalıştır'ı Genişletmek için tıkla...
M berat W dedi: Windows+R yaparak Çalıştır'ı açın. "dxag" yazın ve onaylayWindows+R yaparak Çalıştır'ı Genişletmek için tıkla...
M berat W Picopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #37 ralinus dedi: Nerden bakacağım? Eki Görüntüle 1490125 Sanırım karıştırıken birşeyler buldum. Genişletmek için tıkla... Intel High Definition Audio'ya sağ tıklayarak özelliklerini açın ve donanım kimliğini paylaşın. (Bilinmeyen aygıtların hepsi için yapın.)
ralinus dedi: Nerden bakacağım? Eki Görüntüle 1490125 Sanırım karıştırıken birşeyler buldum. Genişletmek için tıkla... Intel High Definition Audio'ya sağ tıklayarak özelliklerini açın ve donanım kimliğini paylaşın. (Bilinmeyen aygıtların hepsi için yapın.)
ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #38 M berat W dedi: Intel High Definition Audio'ya sağ tıklayarak özelliklerini açın ve donanım kimliğini paylaşın. (Bilinmeyen aygıtların hepsi için yapın.) Genişletmek için tıkla...
M berat W dedi: Intel High Definition Audio'ya sağ tıklayarak özelliklerini açın ve donanım kimliğini paylaşın. (Bilinmeyen aygıtların hepsi için yapın.) Genişletmek için tıkla...
M berat W Picopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 102 Çözümler 1 18 Ağustos 2022 #39 ralinus dedi: Eki Görüntüle 1490134 Genişletmek için tıkla... Ayrıntılar kısmındaydı sanırım.
ralinus Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 132 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #40 M berat W dedi: Ayrıntılar kısmındaydı sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam sonunda hallettim Realtek'in sitesinden bir dosya indirdim ve kurdum sorun çözüldü.
M berat W dedi: Ayrıntılar kısmındaydı sanırım. Genişletmek için tıkla... Tamam sonunda hallettim Realtek'in sitesinden bir dosya indirdim ve kurdum sorun çözüldü.