TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Temmuz 2023 #1 Başlangıç seviyesi için YouTube'da eğitimi bulunan animasyon programı önerirseniz iyi olur. Sistemim: i3 6006U 2.0GHz 12 GB RAM. Intel HD 520. 256 GB SSD.
Başlangıç seviyesi için YouTube'da eğitimi bulunan animasyon programı önerirseniz iyi olur. Sistemim: i3 6006U 2.0GHz 12 GB RAM. Intel HD 520. 256 GB SSD.
pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 Blender pr1me dedi: Blender Genişletmek için tıkla... Kaliteli render alırken sıkıntı yaşayabilirsin. Benim kaç kere çöktü. Sitemim i3 12100f rx 6600
Blender pr1me dedi: Blender Genişletmek için tıkla... Kaliteli render alırken sıkıntı yaşayabilirsin. Benim kaç kere çöktü. Sitemim i3 12100f rx 6600
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizceniz varsa buradan başlayın. I5 7600, 6400 sistemde çok iyi çalışıyor ayrıca HD 520'da iyi çalışır ancak (Eevee) render motorunda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizceniz varsa buradan başlayın. I5 7600, 6400 sistemde çok iyi çalışıyor ayrıca HD 520'da iyi çalışır ancak (Eevee) render motorunda.
pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #4 Ben Tuba dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizceniz varsa buradan başlayın. I5 7600, 6400 sistemde çok iyi çalışıyor ayrıca HD 520'da iyi çalışır ancak (Eevee) render motorunda. Genişletmek için tıkla... Evet eevee de çalışırsın ama eeveeyle crycles arasında uçurum var ben bir kere geçtim daha eevee kullanmadım.
Ben Tuba dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizceniz varsa buradan başlayın. I5 7600, 6400 sistemde çok iyi çalışıyor ayrıca HD 520'da iyi çalışır ancak (Eevee) render motorunda. Genişletmek için tıkla... Evet eevee de çalışırsın ama eeveeyle crycles arasında uçurum var ben bir kere geçtim daha eevee kullanmadım.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Temmuz 2023 #5 pr1me dedi: Blender Kaliteli render alırken sıkıntı yaşayabilirsin. Benim kaç kere çöktü. Sitemim i3 12100F RX 6600 Genişletmek için tıkla... Blender indirdim fakat karışık geldi pek anlayamadım başka önereceğiniz ne var acaba
pr1me dedi: Blender Kaliteli render alırken sıkıntı yaşayabilirsin. Benim kaç kere çöktü. Sitemim i3 12100F RX 6600 Genişletmek için tıkla... Blender indirdim fakat karışık geldi pek anlayamadım başka önereceğiniz ne var acaba
pr1me Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 375 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #6 TEKNOLOJİPEREST dedi: Blender indirdim fakat karışık geldi pek anlayamadım başka önereceğiniz ne var acaba Genişletmek için tıkla... Hepsi öyle karışık gelir başta öğrenmeye başlarsan anlarsın bence.
TEKNOLOJİPEREST dedi: Blender indirdim fakat karışık geldi pek anlayamadım başka önereceğiniz ne var acaba Genişletmek için tıkla... Hepsi öyle karışık gelir başta öğrenmeye başlarsan anlarsın bence.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Temmuz 2023 #7 Ben Tuba dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizceniz varsa buradan başlayın. i5 7600, 6400 sistemde çok iyi çalışıyor ayrıca HD 520'da iyi çalışır ancak (Eevee) render motorunda. Genişletmek için tıkla... Türkçe kaynak önerirseniz sevinirim pr1me dedi: Hepsi öyle karışık gelir başta öğrenmeye başlarsan anlarsın bence. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz başka ne var
Ben Tuba dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İngilizceniz varsa buradan başlayın. i5 7600, 6400 sistemde çok iyi çalışıyor ayrıca HD 520'da iyi çalışır ancak (Eevee) render motorunda. Genişletmek için tıkla... Türkçe kaynak önerirseniz sevinirim pr1me dedi: Hepsi öyle karışık gelir başta öğrenmeye başlarsan anlarsın bence. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz başka ne var
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et