i3-6006u sisteme Windows 11 vs 10

Kibar Feyzo

Kilopat
Daha fazla  
Windows 8.1'in hatalarından bıktım artık en güncelini kurup keyfime bakmayı düşünüyorum. @OgnitorenKs hocamın hazırladığı Windows 10 veya 11'i kuracağım. Windows 11 artık yerine oturdu sanki. Eğer bir sorunu olmayacaksa 11 geçmekten yanayım. RAM yetersizliğinden korkuyorum.

Sistemim:
- i3-6006u
- R5 M430
- 240GB 870 EVO
- 4GB 2133Mhz RAM

Konuyu açmanız bile saçma, 4 gb ram ile windows 11 bilgisayarınızın ömrünü azaltır. Windows 10 tavsiye edebilirim lakin, windows 8.1 4 gb ram için daha iyi.

Konuyu açmanız bile saçma, 4 gb ram ile windows 11 bilgisayarınızın ömrünü azaltır. Windows 10 tavsiye edebilirim lakin, windows 8.1 4 gb ram için daha iyi.
Hocam 1 haftadır Windows 8.1'in hataları ile uğraşıyorum. Hatta az önce bir sorunla daha karşılaştım canıma tak etti. Muhtemelen uzun bir süre 8.1'e geri dönmeyeceğim.

Hocam 1 haftadır Windows 8.1'in hataları ile uğraşıyorum. Hatta az önce bir sorunla daha karşılaştım canıma tak etti. Muhtemelen uzun bir süre 8.1'e geri dönmeyeceğim.
Windows 10 tavsiye ediyorum bir çoğu insan tavsiye eder, windows 11 hala buglu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…