E efe kambur Centipat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 RAM 12 GB SSD veya HDD modeli 1 TB Ekran kartı GTX 1050 Anakart ASUS H110M İşlemci i3 6098p Bu sistemde Low ayarlarda 40 50 FPS alıyorum bazen 30 düşüyor normal mi?
Velo13 Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #2 efe kambur dedi: Bu sistemde Low ayarlarda 40 50 FPS alıyorum bazen 30 düşüyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Velo13 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Görüldüğü gibi gayet normal.
efe kambur dedi: Bu sistemde Low ayarlarda 40 50 FPS alıyorum bazen 30 düşüyor normal mi? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Velo13 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Görüldüğü gibi gayet normal.
Alperendurmus Hectopat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 245 26 Mart 2023 #3 Normal hocam, 1050 Ti olsa 60FPS bekleyebilirdiniz